25.9 C
Athens

Ο Ολυμπιακός αποχαιρέτησε τον Ιντάλγκο: «Κατέθεσε την ψυχή του, ένας από τους πιο επιδραστικούς παίκτες μας»

Ο Ερασιτέχνης Ολυμπιακός αποχαιρέτησε τον Ιντάλγκο μετά από μια σπουδαία διετία με τέσσερις τίτλους και έκανε λόγο για έναν από τους πιο επιδραστικούς παίκτες που δέθηκε με σύλλογο και φιλάθλους τηρώντας την υπόσχεση που έδωσε όταν αποκτήθηκε

Για δύο χρόνια ο Σαλβαδόρ Ιντάλγκο άφησε το αποτύπωμά του στον Ολυμπιακό, κατακτώντας τίτλους και δημιουργώντας δέσιμο με τους οπαδούς του συλλόγου. Ο Κουβανογερμανός δεν θα συνεχίσει στα ερυθρόλευκα και ο Ερασιτέχνης τον αποχαιρέτησε.

 

Ο πολύπειρος ακραίος με το φαρμακερό σερβίς έκανε δύο σπουδαίες χρονιές και συνέβαλε στην άκρως επιτυχημένη ερυθρόλευκη διετία με δύο πρωταθλήματα, ένα κύπελλο και φυσικά ένα ευρωπαϊκό τρόπαιο (Challenge Cup).

Στην ανακοίνωσή του, ο Ερασιτέχνης Ολυμπιακός μίλησε με εξαιρετικά λόγια για τον Κουβανογερμανό, ο οποίος αναμένεται να επιστρέψει στην Τουρκία για λογαριασμό της Σπορ Τότο.

Η ανακοίνωση του Ολυμπιακού Σ.Φ.Π.:

«Στις 8/8 του 2022, ο Σαλβαδόρ Ιντάλγκο Ολίβα μετακόμισε και επίσημα στην ομάδα βόλεϊ Ανδρών του Ολυμπιακού, με μία υπόσχεση: «Θα παλέψω για τον σύλλογο μας σαν πολεμιστής, θα κάνουμε ό,τι καλύτερο μπορούμε, για να φέρουμε επιτυχίες στην ομάδα». Και τήρησε τον λόγο του!

Σε δύο -υπέροχες- σεζόν με τη φανέλα του Θρύλου, ο Κουβανός, με γερμανική υπηκοότητα, ακραίος κατάφερε και κέρδισε τέσσερις τίτλους και συγκεκριμένα, έναν ευρωπαϊκό, το Challenge Cup του 2023, δύο πρωταθλήματα Ελλάδας (2023, 2024) και ένα Κύπελλο (2024), καταθέτοντας και την ψυχή του στο τάραφλεξ.

Το σημαντικότερο, όμως, «κέρδισε» τον «ερυθρόλευκο» κόσμο και γενικότερα, τον κόσμο του ελληνικού βόλεϊ, χάρη στον επαγγελματισμό, την αξιοπρέπεια και τον σεβασμό του.

Ο Ιντάλγκο αγάπησε τον Ολυμπιακό, «δέθηκε» μαζί του, λάτρεψε την Ελλάδα και τον Πειραιά! Το ίδιο και η όμορφη οικογένειά του. Ωστόσο, ήρθε η ώρα του αποχαιρετισμού σε έναν από τους πιο επιδραστικούς παίκτες μας…

«Σάλβα», σε ευχαριστούμε για όλα, καλή τύχη στη ζωή και την καριέρα σου!»

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς