26 C
Athens

Ομιλία Λουτσέσκου στους παίκτες του ΠΑΟΚ: «Είμαστε πλέον σε άλλο επίπεδο, αυτή είναι η πραγματικότητα»

Ο Ρουμάνος τεχνικός του ΠΑΟΚ είπε στους παίκτες του πως η κατάκτηση του πρωταθλήματος φέρνει μεγαλύτερες ευθύνες και τους κάλεσε να εκμεταλλευτούν αυτή την εμπειρία για να την αξιοποιήσουν τη νέα αγωνιστική χρονιά

Την Πέμπτη (21/6) ήταν η πρώτη προπόνηση του ΠΑΟΚ ενόψει της νέας σεζόν, με τον Ραζβάν Λουτσέσκου να μιλάει στους παίκτες του (όσους είχε διαθέσιμους) τονίζοντάς τους ότι είναι πρωταθλητές και πως η ομάδα τους βρίσκεται πλέον «σε άλλο επίπεδο».

Ο Ρουμάνος τεχνικός του ΠΑΟΚ τους υπογράμμισε επίσης πως η κατάκτηση του πρωταθλήματος φέρνει μεγαλύτερες ευθύνες και τους κάλεσε να εκμεταλλευτούν αυτή την εμπειρία για να την αξιοποιήσουν τη νέα αγωνιστική χρονιά.

Αναλυτικά όσα είπε στους παίκτες του ο Λουτσέσκου, παρουσία και του νέου μεταγραφικού αποκτήματος του Δικεφάλου, Μαντί Καμαρά:

«Το μήνυμα που θέλω να σας στείλω είναι ότι είστε πρωταθλητές. Αυτή η επιτυχία μας μας δημιουργεί περισσότερες ευθύνες. Είστε διαφορετικοί, αλλά τώρα πρέπει να δούμε τι έχετε μέσα σας και πως θα καταφέρουμε να το εκμεταλλευτούμε και να κάνουμε πλεονέκτημα αυτή την εμπειρία.

Η αυτοπεποίθηση, η εμπειρία στη διαχείριση σκληρών, δύσκολων και σύνθετων στιγμών, κατά την διάρκεια του αγώνα και όλης της σεζόν. Είμαστε πλέον σε άλλο επίπεδο, αυτή είναι η πραγματικότητα. Μην τα παρατάτε ποτέ! Παλέψτε, παλέψτε, παλέψτε σε όλες τις δύσκολες καταστάσεις μέχρι την τελευταία στιγμή του παιχνιδιού, μέχρι την τελευταία στιγμή του πρωταθλήματος».

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη PAOK FC (@paok_fc)

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς