27.6 C
Athens

Ο Γιάννης Αλαφούζος έθεσε υποψηφιότητα για την προεδρία της Super League

Ο διοικητικός ηγέτης του Παναθηναϊκού κοινοποίησε την απόφασή του να θέσει υποψηφιότητα για την προεδρία της Super League τονίζοντας πως θέλει να συνεισφέρει στην οικονομική και ποιοτική αναβάθμιση του ελληνικού ποδοσφαίρου

Υποψηφιότητα για την προεδρία της Super League αποφάσισε να θέσει ο ισχυρός άνδρας της ΠΑΕ Παναθηναϊκός, Γιάννης Αλαφούζος, σε μία σύντομή ανακοίνωσή του που δημοσιεύτηκε στο σάιτ των Πρασίνων.

Σε αυτήν αναφέρεται σχετικά:

«Ο πρόεδρος της ΠΑΕ Παναθηναϊκός, κ. Ιωάννης Αλαφούζος προέβη στην ακόλουθη τοποθέτηση:

«Αποφάσισα να θέσω υποψηφιότητα για την προεδρία της Super League 1, προσπαθώντας να συνεισφέρω στην οικονομική και ποιοτική αναβάθμιση του ελληνικού ποδοσφαίρου».

Ο διοικητικός ηγέτης του Παναθηναϊκού κοινοποίησε την απόφασή του να θέσει υποψηφιότητα για την προεδρία της Super League τονίζοντας πως θέλει να συνεισφέρει στην οικονομική και ποιοτική αναβάθμιση του ελληνικού ποδοσφαίρου .

Σημειώνεται πως οι εκλογές για την προεδρία της Super League έχουν προγραμματιστεί για την ερχόμενη Τετάρτη (26/6) κι όπως όλα δείχνουν αντίπαλο δέος για τον Γ. Αλαφούζο θα είναι ο πρόεδρος του ΝΠΣ Βόλου, Αχιλλέας Μπέος, που επίσης έχει σκοπό να διεκδικήσει τον προεδρικό θώκο της Λίγκας.

Θέτει υποψηφιότητα για την προεδρία της Super League ο Μπέος: «Η ώρα για αλλαγή σελίδας έφτασε»

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς