Εθνική Ελλάδας: Μπήκαν οι Γουόκαπ, Σλούκας, Παπανικολάου και Μήτογλου στην προετοιμασία ενόψει Προολυμπιακού

Με τέσσερα νέα πρόσωπα και πλέον… απαρτία συνεχίζει η εθνική Ελλάδας την προετοιμασία της για το Προολυμπιακό τουρνουά του ΣΕΦ (2-7 Ιουλίου).

Σλούκας, Παπανικολάου, Γουόκαπ και Μήτογλου ενσωματώθηκαν από την Τετάρτη (19/6) στην προετοιμασία της εθνικής ομάδας για το Προολυμπιακό, με έναν αστερίσκο για τον αρχηγό του Παναθηναϊκού καθώς ταλαιπωρείται από τραυματισμό στη γάμπα και μένει να φανεί το επίπεδο της ετοιμότητάς του.

Υπενθυμίζεται ότι η προετοιμασία της ομάδας ξεκίνησε προχθές (17/6) με 9 παίκτες, με τους Γιάννη Αντετοκούνμπο (δεν προπονήθηκε), Νικ Καλάθη, Γιώργο Παπαγιάννη, Γιαννούλη Λαρεντζάκη, Παναγιώτη Καλαϊτζάκη και Κώστα Αντετοκούνμπο να ενσωματώνονται την Τρίτη.

Η εθνική Ελλάδας θα δώσει τρία φιλικά στο πλαίσιο της προετοιμασίας της. Το πρώτο παιχνίδι είναι προγραμματισμένο με την Πολωνία (21/6, 20:00), ενώ ακολούθως θα αντιμετωπίσει το Μαυροβούνιο (25/6) και τις Μπαχάμες (27/6) στο πλαίσιο του τουρνουά Ακρόπολις.

Αναλυτικά η σχετική ενημέρωση της ΕΟΚ:

«Με παρόντες στο ΣΕΦ και τους 19 παίκτες που είχε καλέσει ο Βασίλης Σπανούλης, συνεχίστηκε σήμερα η προετοιμασία της Εθνικής Ανδρών για το Προολυμπιακό τουρνουά. Επί της ουσίας ήταν η “επίσημη” πρεμιέρα, με τον πρόεδρο της ΕΟΚ Βαγγέλη Λιόλιο να δίνει το “παρών” για το δικό του καλωσόρισμα και τον κόουτς Βασίλη Σπανούλη να μιλάει για πρώτη φορά σε όλους τους παίκτες μαζί, θέτοντας τους βασικούς άξονες λειτουργίας της ομάδας στις λίγες διαθέσιμες μέρες που μεσολαβούν μέχρι την έναρξη των επίσημων αγώνων.

Στην ομάδα ενσωματώθηκαν και οι Κώστας Παπανικολάου, Κώστας Σλούκας, Ντίνος Μήτογλου και Τόμας Ουόκαπ και πλέον η ΕΘνική δουλεύει με όλους τους παίκτες και ετοιμάζεται σε πρώτη φάση για τα φιλικά παιχνίδια που έχουν προγραμματιστεί.

Την Παρασκευή (21/6) θα γίνει το πρώτο από αυτά στο ΣΕΦ με την υποστήριξη του ΟΠΑΠ, με αντίπαλο την Πολωνία, ενώ ακολουθεί το τουρνουά “AEGEAN Ακρόπολις”, με την ΕΘνική να αντιμετωπίζει το Μαυροβούνιο (25/6) και τις Μπαχάμες (27/6)».

 

BEST OF SPORTS VIDEOS

ΑΘΛΟΣ HEADLINES

Μπαρτζώκας: Δεν επιτρέπεται να σουτάρουμε με 22% στο τρίποντο, ο Φαλ δίνει δυναμική σε κάθε είδους άμυνα

Ο Ολυμπιακός τα βρήκε σκούρα απέναντι στο μαχητικό Περιστέρι...

Ολυμπιακός – Περιστέρι 79-74: Ο Πετρούσεφ βγήκε μπροστά και έστειλε τους Ερυθρόλευκους στον τελικό

Το αξιόμαχο Περιστέρι έβαλε δύσκολα στον Ολυμπιακό, όμως οι Ερυθρόλευκοι με πρώτο σκόρερ τον Βεζένκοφ και τον Πετρούσεφ να βγαίνει μπροστά στα κρίσιμα, πήραν τη νίκη και προκρίθηκαν στον τελικό του Super Cup

Γιαζίτζι: Έκανε σπουδαία πράγματα ο Ολυμπιακός, ήδη νιώθω σαν στο σπίτι μου

Ο Γιουσούφ Γιαζίτζι ανακοινώθηκε από τον Ολυμπιακό και τίθεται...

Ο Ολυμπιακός ανακοίνωσε τον Γιαζίτζι

Ο Ολυμπιακός επισημοποίησε τη συμφωνία με τον Τούρκο επιτελικό μέσο, Γιουσούφ Γιαζίτζι, ο οποίος τίθεται στη διάθεση του Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ

Παναθηναϊκός – Άρης 81-68: Εύκολη πρόκριση κόντρα στους ελλιπέστατους Κίτρινους

Η διαφορά ποιότητας μεταξύ Παναθηναϊκού και Άρη είναι έτσι...

Μπολόνια – Αταλάντα 1-1: O Σάμαρτζιτς έδωσε τον βαθμό στο 90′ κόντρα στην ομάδα του Ιταλιάνο

Η Μπολόνια κρατούσε μια μεγάλη νίκη στα χέρια της...

Κονελιάνο – Μιλάνο 3-2: Βασίλισσα στη Ρώμη με 7ο σερί Super Cup, έζησε μοναδική εμπειρία η Κωνσταντινίδου

Μοναδικά παράσταση μπροστά σε 10.300 (ρεκόρ προσέλευσης) φίλους του...

Μπαρτζώκας: Δεν επιτρέπεται να σουτάρουμε με 22% στο τρίποντο, ο Φαλ δίνει δυναμική σε κάθε είδους άμυνα

Ο Ολυμπιακός τα βρήκε σκούρα απέναντι στο μαχητικό Περιστέρι...