25.9 C
Athens

Ο Ερυθρός Αστέρας ανακοίνωσε τον Κάνααν με συμβόλαιο έως το 2026

Ο Αϊζάια Κάνααν μένει στα ερυθρόλευκα και θα συνεχίσει την καριέρα του στον Ερυθρό Αστέρα υπό τις οδηγίες του Γιάννη Σφαιρόπουλου, υπογράφοντας διετές συμβόλαιο με την ομάδα του Βελιγραδίου

Στα ερυθρόλευκα συνεχίζει ο Αϊζάια Κάνααν αλλά αυτά του Ερυθρού Αστέρα στη Σερβία μετά από μία «γεμάτη» διετία στον Ολυμπιακό όπου πανηγύρισε ένα πρωτάθλημα Ελλάδας, δύο Κύπελλα και δύο Super Cup, ενώ έφτασε δύο φορές στο Final Four της EuroLeague.

Η ομάδα του Γιάννη Σφαιρόπουλου ανακοίνωσε τον Κάνααν λίγη ώρα μετά το «αντίο» και το «ευχαριστώ» του Ολυμπιακού στον Αμερικανό γκαρντ, σημειώνοντας πως υπέγραψε διετές συμβόλαιο και αναμένεται να ενισχύσει σημαντικά τους Ερυθρόλευκους του Βελιγραδίου στην περιφέρεια.

Ο Κάνααν αγωνίστηκε στον Ολυμπιακό από το 2022 έως το 2024, κατακτώντας ένα πρωτάθλημα Ελλάδας, δύο Κύπελλα και δύο Super Cup, ενώ έφτασε δύο φορές στο Final Four της EuroLeague.

Τη φετινή σεζόν ο 33χρονος γκαρντ είχε 11.1 πόντους, 1.2 ριμπάουντ και 1.4 ασίστ ανά 23’03” συμμετοχής σε 41 παιχνίδια της EuroLeague.

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς