33.3 C
Athens

Το μήνυμα του Ερασιτέχνη για τα 14 χρόνια του Μαρινάκη στον Ολυμπιακό: «Ο πρόεδρος που άλλαξε την ιστορία του συλλόγου»

14 χρόνια συμπληρώνονται σήμερα (18/6) από τη μέρα που ο Βαγγέλης Μαρινάκης ανέλαβε τον Ολυμπιακό.

Μετά το μήνυμα του ισχυρού άνδρα των Ερυθρολεύκων και το αφιέρωμα της ΠΑΕ Ολυμπιακός, ήρθε η σειρά του Ερασιτέχνη να στείλει το δικό της μήνυμα για τον ισχυρό άνδρα των Ερυθρολεύκων.

Όπως αναφέρει στην ανάρτηση του ο Ερασιτέχνης, στον Βαγγέλη Μαρινάκη αναλογεί μεγάλο μερίδιο από την κατάκτηση των 314 τίτλων στα ομαδικά αθλήματα, που καθιστά τον Ολυμπιακό πρώτο στη σχετική λίστα των κορυφαίων πολυαθλητικών συλλόγων.

Επιπλέον στέκεται στην αναβάθμιση των εγκαταστάσεων και τη δημιουργία ακαδημιών με πρωτοβουλίες του ίδιου.

Αναλυτικά:

«2010-2024 | 14 ΧΡΟΝΙΑ 🏆🏆

Ο Πρόεδρος που άλλαξε την Ιστορία του Συλλόγου

Την ιστορία του Ολυμπιακού έχουν σημαδέψει πολλοί σπουδαίοι άνθρωποι, αλλά κανείς δεν έχει αφήσει τόσο ανεξίτηλα το αποτύπωμά του όσο ο πρόεδρός της ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ, Βαγγέλης Μαρινάκης. Με την ηγεσία του, την αφοσίωση και το όραμά του, ο σύλλογός μας παραμένει στην κορυφή της Ελλάδας και ένας από τους κορυφαίους στην Ευρώπη.

Δεκατέσσερα χρόνια μετά την ανάληψη της ηγεσίας, ο Βαγγέλης Μαρινάκης, εξακολουθεί να αποδεικνύει πόσο αγαπάει τον σύλλογο και πιστεύει σε αυτόν. Υπό την μαεστρική καθοδήγησή του, ο Ολυμπιακός μας γνώρισε αδιανόητες επιτυχίες και κατέκτησε τίτλους που παραμένουν όνειρο για τις υπόλοιπες ελληνικές ομάδες. Κάθε απόφαση που πήρε ήταν πάντα με γνώμονα την αγάπη του για την ομάδα, το εκάστοτε άθλημα – με σεβασμό προς τους φιλάθλους.

Στον Βαγγέλη Μαρινάκη αναλογεί μεγάλο μερίδιο από την κατάκτηση των 314 τίτλων στα ομαδικά αθλήματα, που καθιστά τον Ολυμπιακό μας πρώτο στη σχετική λίστα των κορυφαίων πολυαθλητικών συλλόγων (μαζί με την Μπαρτσελόνα).

Αλλά η προσφορά του δεν περιορίζεται μόνο στο αγωνιστικό κομμάτι. Υπό την ηγεσία του, οι εγκαταστάσεις της ομάδας αναβαθμίστηκαν, δημιουργήθηκαν ζηλευτές ακαδημίες και η κοινωνική ευθύνη της ομάδας έγινε παράδειγμα προς μίμηση. Οι παίκτες όλων των τμημάτων νιώθουν μέλη μιας μεγάλης οικογένειας, όπου η αλληλεγγύη και η συνεργασία είναι οι θεμέλιοι λίθοι.

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης είναι ένας ηγέτης που εμπνέει με το παράδειγμά του. Η δέσμευσή του για την πρόοδο της ομάδας, το πάθος του για το παιχνίδι και η αδιάκοπη στήριξή του προς τους παίκτες και το προσωπικό τον καθιστούν έναν από τους αγαπητούς ηγέτες στην ιστορία της ομάδας μας.

Είναι ένας άνθρωπος που δεν σταματά να ονειρεύεται και να εργάζεται σκληρά για να κάνει τα όνειρα των απανταχού Ολυμπιακών πραγματικότητα. Κάθε βήμα του μας φέρνει πιο κοντά σε νέες κορυφές, και κάθε επιτυχία της ομάδας μας είναι ένας φόρος τιμής στο όραμα και την αφοσίωση του.

Είμαστε ευγνώμονες για όλα όσα έχει προσφέρει και συνεχίζει να προσφέρει στον σύλλογο».

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς