33.3 C
Athens

Λορέντζο Μπράουν και Γουέιντ Μπάλντγουιν ανακοίνωσαν την αποχώρησή τους από τη Μακάμπι

Παγωμάρα για τους φίλους της Μακάμπι Τελ Αβίβ λίγες στιγμές μετά την κατάκτηση του πρωταθλήματος, καθώς οι Λορέντζο Μπράουν και Γουέιντ Μπάλντγουιν ανακοίνωσαν την αποχώρηση τους από την ομάδα παρά το γεγονός πως έχουν συμβόλαιο για ακόμη έναν χρόνο.

Η Μακάμπι επικράτησε της Χάποελ Τελ Αβίβ με 82-74 και στέφθηκε πρωταθλήτρια Ισραήλ. Ωστόσο οι πανηγυρισμοί δεν κράτησαν για πολύ, με τις δηλώσεις των δύο σταρ της ομάδας στα ισραηλινά Μέσα να φέρνουν απογοήτευση στον κόσμο.

«Περάσαμε πολλά αυτή την σεζόν. Είμαι περήφανος. Μακάρι να μπορούσα να μείνω αλλά είναι δύσκολο. Δεν ξέρω πού θα βρίσκομαι την νέα σεζόν, είναι μία δύσκολη απόφαση για εμένα. Μακάρι να μην ήταν έτσι. Πρέπει να πάρω την καλύτερη απόφαση για εμένα και την οικογένειά μου», ήταν τα λόγια του Λορέντζο Μπράουν.

Από την πλευρά του ο Μπάλντγουιν τόνισε: «Ήταν το τελευταίο μου παιχνίδι εδώ. Θα πάω κάπου αλλού. Θα λύσουμε το συμβόλαιό μου. Έχω μόνο αγάπη για όλους στην Μακάμπι. Ήταν δύο υπέροχα χρόνια για εμένα. Λατρεύω τους οπαδούς, το τεχνικό επιτελείο και τους συμπαίκτες που είχα».

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς