33.5 C
Athens

«Ο Παναθηναϊκός μπήκε σφήνα στη Ρεάλ για Ιμπάκα, του προσφέρει 2 εκατ. ευρώ ετησίως»

Άκρως επιτυχημένη ήταν η πρώτη χρονιά της επιστροφής του Σερτζ Ιμπάκα στην Ευρώπη. Η Μπάγερν πανηγύρισε την κατάκτηση του νταμπλ και ο πολύπειρος 35χρονος σέντερ έκανε σπουδαία σεζόν τόσο στη Γερμανία όσο και στη EuroLeague με μέσο όρο 12,6 πόντους (63% δίποντο, 48% τρίποντο) και 6,8 ριμπάουντ ανά 24’41” σε 28 αγώνες.

Είναι δεδομένο πως ο Κονγκολέζος – με ισπανικό διαβατήριο – βρίσκεται στο στόχαστρο της Ρεάλ Μαδρίτης για αντικαταστάτης του Βενσάν Πουαριέ ωστόσο δεν είναι δεδομένο πως θα υπογράψει εκεί, κάτι που έρχεται να τονίσει δημοσίευμα της Defenca Central, σελίδα που ασχολείται με ρεπορτάζ της Βασίλισσας.

Το συγκεκριμένο δημοσίευμα τονίζει ότι προτεραιότητα του Ιμπάκα ήταν η Ρεάλ αλλά ο Παναθηναϊκός μπήκε σφήνα (αναζητά άλλωστε δεύτερο σέντερ) με συμβόλαιο διάρκειας δύο ετών με αποδοχές που φτάνουν τα 2.000.000 ευρώ ετησίως! Κατά το ίδιο ισπανικό ρεπορτάζ, οι Μαδριλένοι δεν φαίνονται διατεθειμένοι να ματσάρουν μια τέτοια προσφορά ωστόσο οι εξελίξεις αναμένεται να τρέξουν το επόμενο διάστημα.

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς