32.2 C
Athens

Ιβάν Γιοβάνοβιτς ο εκλεκτός του Μάκη Γκαγκάτση για τον πάγκο της εθνικής Ελλάδας

Ο Σέρβος τεχνικός αναμένεται να υπογράψει για δύο χρόνια στην εθνική Ελλάδας μετά από επαφή που είχε με τον Μάκη Γκαγκάτση, ο οποίος θα εκλεγεί νέος πρόεδρος της ΕΠΟ στις 22 Ιουλίου

Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς θα είναι, όπως όλα δείχνουν, ο νέος προπονητής της εθνικής Ελλάδας στη μετά-Πογέτ εποχή.

Ο Μάκης Γκαγκάτσης, που αναμένεται να εκλεγεί κι επίσημα πρόεδρος της ΕΠΟ στις 22 Ιουλίου, τα βρήκε σε όλα με τον Σέρβο τεχνικό ο οποίος θα υπογράψει για δύο χρόνια στην «γαλανόλευκη».

Αυτή είναι η δεύτερη φορά που ο 61χρονος αναλαμβάνει εθνική ομάδα, καθώς είχε συμφωνήσει τον Δεκέμβριο του 2019 να αναλάβει τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, όμως η συμφωνία δεν προχώρησε λόγω του κορωνοϊού.

«Βόμβες» Πογέτ για την ΕΠΟ του Μπαλτάκου: «Δεν θα πάρεις αυτόν τον παίκτη στην εθνική και δεν θα παίξεις στο Καραϊσκάκης»

Θυμίζουμε πως τον περασμένο Δεκέμβριο αποχώρησε από την τεχνική ηγεσία του Παναθηναϊκού, με τον Αλαφούζο να επιλέγει τον Φατίχ Τερίμ στη θέση του σε μία απόφαση που προκάλεσε πολλές αντιδράσεις στον κόσμο των Πρασίνων.

Πλην του Παναθηναϊκού στην Ελλάδα έχει καθίσει επίσης στον πάγκο της Νίκης Βόλου, του Ηρακλή (δύο θητείες) και της Παναχαϊκής, ενώ οδήγησε πριν 12 χρόνια τον ΑΠΟΕΛ μέχρι τα προημιτελικά του Champions League.

Με τον Παναθηναϊκό πανηγύρισε ένα Κύπελλο Ελλάδας, αυτό του 2022 κόντρα στον ΠΑΟΚ.

 

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς