26.7 C
Athens

MVP των τελικών στη Handball Premier ο Σάββας: «Ο Ολυμπιακός είναι το σπίτι και η οικογένειά μου»

Ο Σάββας Σάββας το περασμένο καλοκαίρι αποφάσισε να επιστρέψει στην Ελλάδα μετά από δέκα χρόνια για να φορέσει τη φανέλα του Ολυμπιακού και το φινάλε τον δικαιώνει απόλυτα όπως παραδέχθηκε μετά την κατάκτηση του πρωταθλήματος.

Αφού αναδείχθηκε MVP των τελικών κόντρα στην ΑΕΚ – όπως και στην κατάκτηση του Super Cup στην αρχή της σεζόν – ο Σάββας δήλωσε περήφανος που φοράει τη φανέλα του Ολυμπιακού, τον οποίο νιώθει σπίτι και οικογένειά του.

«Πραγματικά, δεν έχω λόγια. Δεν έχω να πω πολλά. Όλη η ομάδα νιώθει λυτρωμένη και περήφανη, που κερδίσαμε αυτό το τρόπαιο. Ήταν για μας τα πάντα. Μετά το χαμένο ευρωπαϊκό και το Κύπελλο, δεν αξίζαμε να μην πάρουμε το πρωτάθλημα! Αξίζαμε να το πάρουμε και το πήραμε. Μας δικαιώνει αυτό το πρωτάθλημα για την υπομονή και επιμονή μας όλη τη σεζόν, για τη δουλειά που ρίξαμε.

Συγχαρητήρια στους συμπαίκτες μου, στον καταπληκτικό μας κόσμο, στο σταφ που είναι δίπλα μας καθημερινά. Όλοι οι παίκτες νιώθουμε τον Ολυμπιακό οικογένεια μας και αυτό είναι πολύ σημαντικό. Ελπίζουμε του χρόνου να συνεχίσουμε με τον ίδιο δυναμικό τρόπο, ώστε να φέρουμε κι άλλα τρόπαια σε αυτό τον μοναδικό, τεράστιο σύλλογο! Είμαι περήφανος και ευτυχισμένος που είμαι εδώ, νιώθω τον Ολυμπιακό σπίτι μου, οικογένεια μου. Περήφανος που παίζω για αυτή την ομάδα», δήλωσε ο κορυφαίος παίκτης του Ολυμπιακού, ο οποίος σημείωσε 9 γκολ στον πέμπτο τελικό απέναντι στην ΑΕΚ.

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς