27.9 C
Athens

Πρόεδρος Μπράγκα: Η προθεσμία αγοράς του Όρτα από τον Ολυμπιακό δεν έχει τελειώσει, περιμένουμε να δούμε τι θα γίνει

Ο πρόεδρος της Μπράγκα Αντόνιο Σαλβαδόρ υποστήριξε πως είναι στο χέρι του Ολυμπιακού να αγοράσει τον Όρτα εντός συγκεκριμένου deadline και περιμένει τις εξελίξεις από πλευράς Πειραιωτών

Για το μέλλον του Αντρέ Όρτα μίλησε ο πρόεδρος της Μπράγκα, Αντόνιο Σαλβαδόρ.

Ο Πορτογάλος χαφ φόρεσε τη φανέλα του Ολυμπιακού ως δανεικός από τον περασμένο Ιανουάριο και αποδείχθηκε ένα χρήσιμο γρανάζι στη μηχανή του Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ που έφτασε μέχρι την κατάκτηση του Conference League.

Ο πρόεδρος της Μπράγκα στην οποία ανήκει ο ποδοσφαιριστής μίλησε για το μέλλον του, εξηγώντας πως οι Ερυθρόλευκοι διατηρούν οψιόν αγοράς και η σχετική ημερομηνία που μπορούν να την ενεργοποιήσουν δεν έχει παρέλθει.

Πλέον μένει να φανεί ποια θα είναι η απόφαση των Πειραιωτών για τον 27χρονο που είχε 2 γκολ και ισάριθμες ασίστ σε 21 παιχνίδια.

«Η Μπράγκα θέλει να έχει όλους τους καλούς της παίκτες. Ο Όρτα έχει ακόμα τρία χρόνια συμβολαίου. Είχε δοθεί δανεικός στον Ολυμπιακό, ο οποίος έχει οψιόν απόκτησής του. Όμως το deadline για την ενεργοποίηση της οψιόν δεν έχει τελειώσει. Ας περιμένουμε να δούμε τι θα γίνει», ήταν τα λόγια του Αντόνιο Σαλβαδόρ.

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς