27.9 C
Athens

Ο Σπανός για τρίτη σερί σεζόν στον Άθλο Ορεστιάδας

Παραμένει για τρίτη διαδοχική χρονιά στον Άθλο Ορεστιάδας ο Θανάσης Σπανός. Ο 30χρονος (1μ76) λίμπερο με καταγωγή από τον Έβρο υπέγραψε το νέο του συμβόλαιο και θα συνεχίσει να δίνει λύσεις στην ομάδα της Volley League.

Η ανακοίνωση: «Η διοίκηση του Άθλου Ορεστιάδας είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την ανανέωση της συνεργασίας του συλλόγου με τον αθλητή Αθανάσιο Σπανό, ενόψει της Volley League 2024-2025.

Ο 30χρονος Ορεστιαδίτης λίμπερο (1.76μ) είναι γεννημένος στις 23/10/1994 και πρωτοφόρεσε τη φανέλα του Άθλου Ορεστιάδας τη σεζόν 2017-2018. Φέτος θα προσφέρει τις υπηρεσίες του για 3η συνεχόμενη χρονιά στην ομάδα. Έχει αγωνιστεί επίσης στη Γλυφάδα και στις κρητικές ΓΕ Ηρακλείου, Κύδωνα Χανίων και ΟΠΕ Ρεθύμνου.

Στις πρώτες του δηλώσεις μετά την ανανέωση της συνεργασίας του με τη διοίκηση του συλλόγου ο Σπανός δήλωσε στο athlosorestiadas.gr τα εξής: “Είμαι χαρούμενος που θα αγωνιστώ για άλλη μια χρονιά στον Άθλο. Άλλη μια χρονιά που φέρνει το βόλεϊ του Έβρου βήμα – βήμα όλο και ψηλότερα. Εύχομαι υγεία πάνω από όλα. Με δουλειά και αποφασιστικότητα να πετύχουμε τους υψηλούς στόχους του συλλόγου με βασικό συντελεστή φυσικά το κόσμο μας”.

Η οικογένεια του Άθλου Ορεστιάδας εύχεται στον Θάνο μία καινούρια σεζόν με υγεία και επιτυχίες για τον ίδιο, αλλά και την ομάδα μας».

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς