28.9 C
Athens

«Εκεί κρίνονται οι άνθρωποι»: Το χοντρό καρφί του Νίκου Μπουντούρη στον Κώστα Σλούκα

Μετά τον Βαγγέλη Αλεξανδρή και ο Νίκος Μπουντούρης απάντησε στον Σλούκα για τις ντροπιαστικές δηλώσεις του μετά τον 5ο τελικό, σε μία ανάρτηση με πολλαπλά μηνύματα από έναν παίκτη που έχει αγωνιστεί σε Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό

Ο Κώστας Σλούκας στις δηλώσεις του μετά την κατάκτηση του πρωταθλήματος με τον Παναθηναϊκό έκανε λόγο για αλαζονεία, έλλειψη σεβασμού και απαξίωση από Μπαρτζώκα και Αγγελόπουλους, ξεχνώντας μάλλον όσα έλεγε πριν από 11 μήνες περί «απεριόριστου σεβασμού που δεν επιβλήθηκε αλλά εμπνεύστηκε»

Ο Βαγγέλης Αλεξανδρής μέσα σε δύο σειρές έβαλε… στη θέση του τον 34χρονο γκαρντ και δεν είναι ο μόνος μπασκετάνθρωπος που κάρφωσε τον Κώστα Σλούκα για τις ντροπιαστικές δηλώσεις του μετά τον 5ο τελικό.

Αλεξανδρής σε Σλούκα για την επίθεση σε Αγγελόπουλους και Μπαρτζώκα: «Δεν σε τιμούν αυτές οι δηλώσεις»

Ο Νίκος Μπουντούρης σε δική του ανάρτηση τόνισε πως «οι άνθρωποι κρίνονται στις μεγάλες λύπες και στις μεγάλες χαρές» και ότι εκεί αποκαλύπτεται ο χαρακτήρας ρίχνοντας χοντρό «καρφί» στον αρχηγό του Παναθηναϊκό. Ένα «καρφί» με ιδιαίτερη σημασία καθώς είναι ένας παίκτης που έχει φορέσει τη φανέλα και των δύο «αιωνίων», πέραν βεβαίως από εκείνη του ΠΑΟΚ.

«Οι άνθρωποι κρίνονται στις μεγάλες λύπες και στις μεγάλες χαρές. Εκεί αποκαλυπτεται ο χαρακτήρας. Αξιοπρέπεια, σεβασμός, ταπεινότητα», αναφέρει σχετικά ο Νίκος Μπουντούρης.

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς