28.9 C
Athens

Στη Θεσσαλονίκη για τον ΠΑΟΚ ο Καντσελέρι, «τελειώνει» ο Τσαϊρέλης

Παρελθόν για τον ΠΑΟΚ αναμένεται να αποτελέσει ο Μιχάλης Τσαϊρέλης. Ο 36χρονος πάουερ φόργουορντ/σέντερ επιστρέφοντας στον «Δικέφαλο» το καλοκαίρι του 2023, δεσμεύτηκε με διετούς διάρκειας συμβόλαιο, στο οποίο υπάρχει opt out, ως τις 20/6, από την πλευρά της ομάδας.

Επιλογή που -όπως αναφέρουν πληροφορίες- αποφάσισαν να κάνουν χρήση οι Ασπρόμαυροι, εξετάζοντας άλλες επιλογές για την ενίσχυση της ρακέτας του ΠΑΟΚ, μεταξύ των οποίων είναι και ο Γιώργος Γκιουζέλης (28 ετών, 2.04).

Ο μεταγραφικός σχεδιασμός του «Δικεφάλου» για τη νέα σεζόν θα μπει δυναμικότερα στο προσκήνιο με την άφιξη απόψε στη Θεσσαλονίκη του Μάσιμο Καντσελέρι.

Ο Ιταλός προπονητής, στον οποίο έδωσαν τα ηνία της τεχνικής καθοδήγησης της ομάδας για την καινούργια περίοδο οι διοικούντες την ΚΑΕ, είναι προγραμματισμένο να προσγειωθεί στο αεροδρόμιο «Μακεδονία» στις 22:35.

Τη Δευτέρα (17/6) θα έχει τις πρώτες, εκ του σύνεγγυς, συναντήσεις, στο PAOK Sports Arena, με τους συνεργάτες του και την Τρίτη (18/6), στις 13:00, θα παρουσιαστεί επίσημα από τον Δικέφαλο του Βορρά με συνέντευξη Τύπου.

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς