27.3 C
Athens

Εθνική: Με Μαντζούκα και Τανούλη η νέα λίστα για το Προολυμπιακό, στις κλήσεις αλλά με αστερίσκο ο Σλούκας

Με δύο νέα πρόσωπα οι κλήσεις του Βασίλη Σπανούλη ενόψει Προολυμπιακού μετά την απόφαση Παπαπέτρου να μην ενισχύσει την εθνική - Αμφίβολος παραμένει ο Κώστας Σλούκας καθώς εκφράζονται φόβοι για θλάση που αποκόμισε στον πέμπτο τελικό

Για τη Δευτέρα (17/6) έχει προγραμματιστεί η πρώτη προπόνηση της εθνικής Ελλάδας στην έναρξη της μίνι προετοιμασίας για το Προολυμπιακό τουρνουά του ΣΕΦ (2-7 Ιουλίου).

Στις κλήσεις του Βασίλη Σπανούλη ως γνωστόν βρίσκονται «μεγάλα» ονόματα με τον Γιάννη Αντετοκούνμπο να δηλώνει «παρών» ενώ υπάρχει αστερίσκος για τη συμμετοχή του Κώστα Σλούκα ο οποίος αποχώρησε με πρόβλημα τραυματισμού από τον πέμπτο τελικό της Basket League και εκφράζονται φόβοι για θλάση.

Υποβάλλονται σε εξετάσεις οι Σλούκας και Χουάντσο, εκφράζονται φόβοι για θλάσεις

Θυμίζουμε ότι εκτός επιλογών έθεσε τον εαυτό του ο Ιωάννης Παπαπέτρου, ο οποίος τόνισε πως πρέπει να «ακούσει και να σεβαστεί» το σώμα του. Τη θέση του πήρε ο Λευτέρης Μαντζούκας ενώ στην προεπιλογή υπάρχει και το όνομα του Γιώργου Τανούλη.

Την ερχόμενη Παρασκευή υπάρχει προγραμματισμένο το πρώτο φιλικό παιχνίδι, στο ΣΕΦ με την παρουσία θεατών και αντίπαλο την Πολωνία.

Το τριήμερο 25-27/6 που θα διεξαχθεί το τουρνουά «Aegean Ακρόπολις», η Εθνική θα παίξει με το Μαυροβούνιο στις 25/6 και με τις Μπαχάμες στις 27/6.

Αναλυτικά η προεπιλογή του Βασίλη Σπανούλη: 

Κώστας Παπανικολάου
Νικ Καλάθης
Κώστας Σλούκας
Γιαννούλης Λαρεντζάκης
Γιάννης Αντετοκούνμπο
Γιώργος Παπαγιάννης
Μιχάλης Λούντζης
Ντίνος Μήτογλου
Κώστας Αντετοκούνμπο
Δημήτρης Μωραΐτης
Παναγιώτης Καλαϊτζάκης
Τόμας Γουόκαπ
Γιάννης Κουζέλογλου
Βασίλης Χαραλαμπόπουλος
Βασίλης Τολιόπουλος
Νίκος Χουγκάζ
Λευτέρης Μαντζούκας
Γιώργος Τανούλης
Νεοκλής Αβδάλας

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς