35.4 C
Athens

Marca: «Οδηγούνται στα δικαστήρια Μπαρτσελόνα και Χεζόνια»

Ο Μάριο Χεζόνιασύμφωνα με τη Mundo Deportivo δεν θα καταλήξει τελικά στην Μπαρτσελόνα και τα σενάρια για το μέλλον του Κροάτη άσου δίνουν και παίρνουν.

Πάντως, τα περισσότερα ισπανικά Μέσα τονίζουν πως υπάρχει προσύμφωνο ανάμεσα στις δύο πλευρές προκειμένου αυτό να κατατεθεί στη Liga Endesa, ώστε η Ρεάλ Μαδρίτης να έχει το δικαίωμα να «ματσάρει» την προσφορά της στον παίκτη.

Από την άλλη, οι άνθρωποι της Μπαρτσελόνα υποστηρίζουν πως ποτέ δεν υπήρξε οριστική συμφωνία, ενώ σύμφωνα με το δημοσίευμα απέσυραν το ενδιαφέρον τους εξαιτίας των δηλώσεων του Χεζόνια μετά την κατάκτηση του πρωταθλήματος με τη «Βασίλισσα».

«Ο Χεζόνια είναι όλο και περισσότερο υποψήφιος ως free agent για επιστροφή στο ΝΒΑ»

Η Marca, που είχε αποκαλύψει τη φερόμενη συμφωνία Μπαρτσελόνα-Χεζόνια για 4 χρόνια, σε νέο της δημοσίευμα αναφέρει πως πλέον οι δύο πλευρές θα λύσουν τις διαφορές τους στα δικαστήρια όπου θα διαπιστωθεί αν το προσύμφωνο που παρουσιάζεται ότι υπέγραψε ο Κροάτης με τους Μπλαουγκράνα είναι δεσμευτικό ή όχι.

Την ίδια στιγμή, το ρεπορτάζ που έρχεται από την άλλη πλευρά του Ατλαντικού φανερώνει πως στις σκέψεις του Χεζόνια υπάρχει έντονα πλέον το σενάριο επιστροφής του στο NBA ως free agent, κάτι που εξετάζει ολοένα και περισσότερο με τον ατζέντη του.

 

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς