35.4 C
Athens

Παραιτήθηκαν τα μέλη της επιτροπής του Μίλωνα, νέα ΓΣ τη Δευτέρα (17/6) για να αποφασιστεί σε ποια κατηγορία θα παίξει η ομάδα

Παραιτήθηκαν τα μέλη της επιτροπής που είχε συσταθεί για τη δημιουργία ΚΑΕ στον Μίλωνα και τη Δευτέρα (17/6) θα πραγματοποιηθεί νέα Γενική Συνέλευση.

Το θέμα που καίει φυσικά είναι αυτό της κατηγορίας στην οποία θα αγωνιστεί ο Μίλωνας, με την επιτροπή που είχε είχε συσταθεί για τη δημιουργία ΚΑΕ και τη συμμετοχή της ομάδας της Νέας Σμύρνης στην Basket League να παραιτείται.

Έτσι θα πρέπει να συσταθεί νέα επιτροπή, ενώ προγραμματίστηκε και νέα Γενική Συνέλευση το απόγευμα της ερχόμενη Δευτέρας (17/6, 17:00) με θέμα συζήτησης την κατηγορία που θα αγωνιστεί η ομάδα που κατέκτησε το πρωτάθλημα της Elite League.

Αναλυτικά:

«Καλείται Έκτακτη Γενική Συνέλευση Μελών του Συλλόγου, λόγω ανωτέρας βίας, την 17η Ιουνίου 2024, ημέρα Δευτέρα και ώρα 17:00 στα Γραφεία του Ομίλου. Εάν δεν διαπιστωθεί απαρτία, η Γενική Συνέλευση θα συνεδριάσει νόμιμα, με όσα μέλη παρίστανται, την ίδια ημέρα 17 Ιουνίου 2024 και ώρα 19:00.

Θέμα ημερήσιας διάταξης:

Δημιουργία ή μη ΚΑΕ ενόψει εξελίξεων και ασφυκτικής προθεσμίας.

Δικαίωμα συμμετοχής στην Γενική Συνέλευση έχουν τα ταμειακώς τακτοποιημένα Μέλη μέχρι την ώρα έναρξης της συνέλευσης.

Δικαίωμα ψήφου έχουν τα Μέλη που έχουν συμπληρώσει τουλάχιστον ένα έτος από την εγγραφή τους».

 

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς