33.6 C
Athens

Ο 31χρονος Φάμπιαν Χίρτσελερ ανακοινώθηκε από την Μπράιτον, νεότερος προπονητής στην ιστορία της Premier

Η Μπράιτον έχει αποδείξει πως ακολουθεί ένα συγκεκριμένο στυλ ποδοσφαίρου με ξεκάθαρο αγωνιστικό πλάνο και πάνω σε αυτό γίνονται οι επιλογές σε παίκτες και προπονητές.

Ο Γκρέιαμ Πότερ ήταν ο πρώτος που άλλαξε επίπεδο τους Γλάρους, ο Ρομπέρτο Ντε Τζέρμπι παρέλαβε τη σκυτάλη και από την επόμενη σεζόν (2024/25) ως το 2027, η τύχη τους θα είναι στα χέρια του Φάμπιαν Χίρτσελερ.

Ο Γερμανός θα είναι και με τη βούλα ο νεότερος προπονητής που έχει εργαστεί στην ιστορία της Premier League σε ηλικία 31 ετών! Το πλέον εντυπωσιακό είναι πως εκκίνησε την προπονητική του καριέρα στα 23 του χρόνια, ως ασίσταντ, πέρασε από τις μικρές εθνικές της Γερμανίας και ακολούθησε η Ζανκτ Πάουλι όπου πήρε το χρίσμα ως πρώτος τον Δεκέμβρη του 2022 και φέτος την οδήγησε στην Bundesliga!

«Ο Φάμπιαν μας τράβηξε την προσοχή από την πρώτη στιγμή μετά την εκπληκτική δουλειά του τους τελευταίους 18 μήνες. Έχει ένα στυλ ποδοσφαίρου που ταιριάζει με αυτό που θέλουμε να παίζει η Μπράιτον και είμαι πεπεισμένος ότι αυτό είναι κάτι που θα εκτιμήσουν και θα απολαύσουν οι φίλαθλοι μας», δήλωσε μεταξύ άλλων ο ιδιοκτήτης του συλλόγου Τόνι Μπλουμ, ο οποίος προανήγγειλε παρουσίαση του Γερμανού προπονητή.

Ο Χίρτσελερ θα εκδώσει την άδεια εργασίας του και στις αρχές Ιουλίου θα ξεκινήσει προετοιμασία.

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς