30.8 C
Athens

Ξέσπασε ο Ροναλντίνιο για την εθνική Βραζιλίας: «Δεν θα δω κανένα ματς του Κόπα Αμέρικα και δεν θα πανηγυρίσω»

Ξέσπασε ο Ροναλντίνιο για την κατάσταση που επικρατεί στην εθνική Βραζιλίας, ανακοινώνοντας πως δεν θα παρακολουθήσει ξανά παιχνίδι της.

Λίγες ημέρες πριν την έναρξη του Κόπα Αμέρικα (20/6), ο παλαίμαχος θρύλος της Βραζιλίας ξέσπασε μέσω Instagram για την ομάδα που έχει στηθεί και τόνισε πως βλέπει κάτι τέτοιο για πρώτη φορά στη ζωή του.

Έτσι, ξεκαθάρισε πως εξαιτίας της κατάστασης δεν θα παρακολουθήσει κανένα παιχνίδι του Κόπα Αμέρικα και δεν θα πανηγυρίσει για τη Βραζιλία.

Αναλυτικά: «Αυτό ήταν παιδιά, πέρασα αρκετά. Αυτή είναι μία στενάχωρη στιγμή για αυτούς που αγαπούν το βραζιλιάνικο ποδόσφαιρο. Δυσκολεύεσαι πλέον να βρεις την όρεξη να παρακολουθήσεις τα παιχνίδια. Αυτή είναι πιθανότατα μία από τις χειρότερες ομάδες στα τελευταία χρόνια χωρίς αξιοσέβαστους ηγέτες, απλά κανονικούς παίκτες στην πλειοψηφία.

Ακολουθώ το ποδόσφαιρο από τότε που ήμουν παιδί, πολύ πριν σκεφτώ να γίνω ποδοσφαιριστής και ποτέ δεν έχω δει μία τόσο άσχημη κατάσταση όσο αυτή. Έλλειψη αγάπης για τη φανέλα, αλλά και για το ποδόσφαιρο. Η απόδοσή μας ήταν ένα από τα χειρότερα πράγματα που έχω δει ποτέ, είναι τόσο κρίμα. Δεν θα δω κανένα παιχνίδι Κόπα Αμέρικα, ούτε θα πανηγυρίσω κάποια νίκη».

 

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς