35.3 C
Athens

Καλαϊτζάκης: Συγχαρητήρια και στον Ολυμπιακό, δεν ήταν εύκολο να παίξει έτσι μετά το 2-2

Ο Παναγιώτης Καλαϊτζάκης συνεχάρη τον Ολυμπιακό για το σθένος που έδειξε στον πέμπτο τελικό του ΟΑΚΑ

«Νιώθω ευλογημένος» δήλωσε στην κάμερα της ΕΡΤ3 ο Παναγιώτης Καλαϊτζάκης, για την κατάκτηση του πρωταθλήματος Ελλάδας με τον Παναθηναϊκό, μετά από τον τίτλο της Euroleague.

O 25χρονος διεθνής φόργουορντ θέλησε να συγχαρεί τον διοικητικό ηγέτη της «πράσινης» ΚΑΕ Δημήτρη Γιαννακόπουλο.

Είπε συγκεκριμένα: «Συγχαρητήρια στον πρόεδρο, μας στήριξε πολύ φέτος, ήταν εκεί και στις νίκες και στις ήττες». Ο Καλαϊτζάκης δεν παρέλειψε να συγχαρεί και τον αντίπαλο του Παναθηναϊκού στους τελικούς, μετά το «θρίλερ» στο Game 5 που έληξε με 87-82 υπέρ της δικής του ομάδας, μέσα σε μία «καυτή» ατμόσφαιρα από τους φιλάθλους των Πρασίνων.

«Συγχαρητήρια στον Ολυμπιακό, δεν ήταν εύκολο μετά το 2-2 να έρθουν σε 25.000 οπαδούς εδώ και να παίξουν έτσι,» τόνισε ο Παναγιώτης Καλαϊτζάκης.

Συγκεκριμένα, ο Παναγιώτης Καλαϊτζάκης δήλωσε στην ΕΡΤ3:

«Αυτό που καταφέραμε είναι πραγματικά απίστευτο: Να πάρουμε τη Euroleague, εδώ χάσαμε πέρυσι σε ένα ματς που διακόπηκε. Αυτή η αλλαγή είναι αξιοσημείωτη, συγχαρητήρια στον πρόεδρο, μας στήριξε πολύ φέτος, ήταν εκεί και στις νίκες και στις ήττες. Όλα τα παιδιά δέσαμε και γίναμε οικογένεια και δεν θέλουμε να αλλάξει αυτό. Είμαστε διψασμένοι. Και οι ξένοι και οι Έλληνες έδεσαν πολύ στα αποδυτήρια.

Δεν είναι πάντα εύκολο να διαχειριστείς τέτοιους παίκτες, ο χαρακτήρας τους είναι… τρομερός. Νιώθω ευλογημένος, όταν χρειάστηκε ήμουν έτοιμος. Έβαλα κi εγώ το χεράκι μου σε Ευρώπη και Ελλάδα και βοήθησα όταν μου δόθηκε η ευκαιρία. Έχω ακόμh αρκετά χρόνια μπροστά μου, να έχουμε υγεία. Συγχαρητήρια στον Ολυμπιακό, δεν ήταν εύκολο μετά το 2-2 να έρθουν σε 25.000 οπαδούς εδώ και να παίξουν έτσι».

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς