35.3 C
Athens

Γιαννακόπουλος: Ευχαριστώ τη διοίκηση και τον προπονητή του ΟΣΦΠ που άφησαν ελεύθερο τον μεγαλύτερο Έλληνα αθλητή (vid)

Ο Παναθηναϊκός επέστρεψε στους εγχώριους τίτλους μετά το 2021, νικώντας μάλιστα για πρώτη φορά σε τελικό/τελικούς τον Ολυμπιακό σε οποιαδήποτε διοργάνωση από το 2018. Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος – που έκανε έφεση στην τιμωρία των τριών μηνών που του επιβλήθηκε ώστε να είναι παρών – έζησε έντονα το ματς, διαμαρτυρήθηκε αμέτρητες φορές προς τους διαιτητές από τα court seats και μετά τη λήξη έκανε δηλώσεις ζητώντας μεταξύ άλλων την παραίτηση της ΚΕΔ και της ΕΟΚ.

Βέβαια, δεν έμεινε εκεί, καθώς υπήρξε και συνέχεια μέσω του αγαπημένου του Instagram όπου ανέβασε ένα video από το αυτοκίνητό του στο οποίο ευχαριστεί τη διοίκηση αλλά και τον προπονητή του Ολυμπιακού για το γεγονός πως «άφησαν ελεύθερο τον μεγαλύτερο Έλληνα αθλητή», όπως χαρακτήρισε τον Κώστα Σλούκα.

Συγκεκριμένα ανέφερε:

«Τώρα έτσι λίγο που μπήκαν τα πράγματα στη θέση τους, οφείλω να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ κάπου, το χρωστάω. Ένα πάρα πάρα πολύ μεγάλο ευχαριστώ θέλω να δώσω στη διοίκηση του Ολυμπιακού και στον προπονητή τους, που πήραν τη μεγάλη απόφαση, τον μεγαλύτερο Έλληνα αθλητή να τον αφήσουν ελεύθερο για να έρθει στον Παναθηναϊκό και να μπορέσουμε να ζήσουμε όλα αυτά που ζήσαμε μαζί φέτος. Είναι μόνο η αρχή. Πραγματικά σας ευχαριστώ όλους και τους τρεις σας».

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς