35.3 C
Athens

Σλούκας για εθνική: «Δεν έχω προκαλέσει ποτέ κανέναν, είμαι στενοχωρημένος από συμπεριφορές συμπαικτών μου»

Τα καρφιά του Σλούκα για συμπεριφορές παικτών που πιθανώς θα είναι συμπαίκτες στην εθνική Ελλάδας και η ατάκα του πως «δεν έχει προκαλέσει ποτέ κανέναν»

Ο Κώστας Σλούκας έκανε ένα καταπληκτικό πρώτο ημίχρονο, έστω κι αν στο β’ μέρος έμεινε στους 4 πόντους. Τη βραδιά που ο Παναθηναϊκός νίκησε ξανά σε τελικό/τελικούς μετά από έξι χρόνια, ο νέος αρχηγός των Πρασίνων θεώρησε ότι ήρθε η κατάλληλη στιγμή για να επιτεθεί στους ανθρώπους που τον πλήρωναν για χρόνια και που ο ίδιος ευχαριστούσε δημόσια μετά την απόφαση που πήρε να αποχωρήσει!

Ο 34χρονος γκαρντ έκανε λόγο για αλαζονεία, έλλειψη σεβασμού και απαξίωση από Μπαρτζώκα και Αγγελόπουλους, ξεχνώντας μάλλον όσα έλεγε πριν από 11 μήνες περί «απεριόριστου σεβασμού που δεν επιβλήθηκε αλλά εμπνεύστηκε»

Επίθεση Σλούκα σε Αγγελόπουλους και Μπαρτζώκα: «Ευχαριστώ για την αλαζονεία και τον μη σεβασμό»

Ωστόσο, δεν έμεινε εκεί και αναφέρθηκε και στην εθνική ομάδα τονίζοντας πως είναι προβληματισμένος αλλά και στενοχωρημένος από συμπεριφορές παικτών με τους οποίους πιθανώς θα είναι συμπαίκτες στην «επίσημη αγαπημένη» με φόντο το Προολυμπιακό τουρνουά, ενώ πρόσθεσε πως ο ίδιος δεν έχει προκαλέσει ποτέ κανέναν.

Αναλυτικά όσα είπε:

«Είμαι πολύ προβληματισμένος και στενοχωρημένος, κυρίως από συμπεριφορές παικτών που πιθανώς θα είμαστε συμπαίκτες στην Εθνική. Για εμένα υπάρχει ένας κανόνας. Δεν επιτίθεμαι ηθικά και εξωαγωνιστικά, κυρίως σε Έλληνες. Τον Κάναν δεν τον ανταγωνίζομαι, θα μιλήσω κι εγώ μαζί του. Προφανώς με πειράζουν συμπεριφορές από παίκτες που θα είμαστε μαζί μετά από 4-5 ημέρες. Υπήρξαν κι άλλες δηλώσεις παικτών πριν από μερικούς μήνες, εξωγηπεδικές δηλώσεις. Έχω στο κινητό μου αρκετά μηνύματα απολογητικά. Τι σημαίνει αυτό. Προφανώς είμαι εύκολος στόχος στον κόσμο του Ολυμπιακού, αλλά το μήνυμα το απολογητικό που έρχεται, είναι προσωπικό. Εμένα αυτά δεν μου αρέσουν.

Δεν έχω προκαλέσει ποτέ κανέναν, είμαι καθαρός, στο γήπεδο δεν προκαλώ, αλλά αν με προκαλέσουν, έχω κι εγώ εγωισμό. Γενικότερα δεν ασχολούμαι. Υπάρχει ένας πολύ μεγάλος προβληματισμός για εμένα. Και θα σας πω και κάτι άλλο. Η Εθνική για εμένα δεν είναι απλά μία απόφαση, μία αγάπη. Εθνική ήμουν από τα 11, με πήγαινε ο μπαμπάς μου, που έχει πεθάνει, στα κλιμάκια με χαρά για να φορέσω μπλουζίτσα μπλε από τα 11. Καταλαβαίνω τι σημαίνει Εθνική, είναι πολύ στενάχωρα αυτά που έχουν γίνει στους τελικούς. Η απογοήτευσή μου είναι πολύ μεγάλη».

 

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς