35.3 C
Athens

H υπόσχεση Μπαρτζώκα στο ΣΕΦ: «Η στενοχώρια θα γίνει χαρά, είναι σημαντικό που στηρίζετε» (vid)

Δεκάδες οπαδοί του Ολυμπιακού υποδέχτηκαν την αποστολή της ομάδας στο ΣΕΦ εκφράζοντας τη στήριξή τους σε ομάδα και Μπαρτζώκα, με τον τρις κορυφαίο τεχνικό της Ευρώπης να δίνει μια εγκάρδια υπόσχεση...

Ο Ολυμπιακός έχασε τον πρώτο εγχώριο τίτλο από το 2021 που επέστρεψε στο πρωτάθλημα. Στο νήμα, σε ένα ματς πραγματικό θρίλερ που κρίθηκε σε μεγάλο βαθμό από ένα σοβαρότατο λάθος του Γουίλιαμς-Γκος στην επαναφορά.

Για τα διαιτητικά λάθη θα δεδομένα θα υπάρξουν λεπτομερείς αναφορές, αφού είναι κάμποσες οι φάσεις για τις οποίες έχουν παράπονα οι Ερυθρόλευκοι. Επισήμως έκαναν λόγο για δυο χαρακτηριστικές περιπτώσεις επιθετικών φάουλ που θα έπρεπε να φέρουν βολές στον Ολυμπιακό, αλλά υπάρχουν αρκετές ακόμη για τις οποίες μπορεί να γίνει κουβέντα.

ΚΑΕ Ολυμπιακός: Δυο σοβαρά λάθη του Καρπάνου που είχε βγάλει τη γυναίκα του στο Instagram ο Δ. Γιαννακόπουλος

Κατά την επιστροφή της στο ΣΕΦ αρκετή ώρα μετά τα μεσάνυχτα της Παρασκευής, η αποστολή του Ολυμπιακού συνάντησε δεκάδες οπαδούς της ομάδας που εξέφρασαν τη στήριξή τους σε παίκτες και Μπαρτζώκα. Ειδικά ο τελευταίος έγινε δεκτός με ενθουσιασμό και το σύνθημα «Μπαρτζώκα ψυχάρα Ολυμπιακάρα».

Ο τρις κορυφαίος τεχνικός της Ευρώπης αν και φανερά στενοχωρημένος, χαμογέλασε στους οπαδούς που φώναξαν το όνομά τους και αφού τους ευχαρίστησε για την υποστήριξη, τους αποχαιρέτησε με μια υπόσχεση:

«Είναι πολύ σημαντικό που είστε εδώ και στηρίζετε. Η στεναχώρια θα γίνει χαρά»…

 

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς