26.7 C
Athens

«Άντε γαμ… ξεφτιλισμένοι»: Το φύλλο αγώνα καίει τον τιμωρημένο Δ. Γιαννακόπουλο

Ο τιμωρημένος - και άρα υπότροπος μετά τη χυδαία επίθεση στη Βάσω Τσαρούχα - Δημήτρης Γιαννακόπουλος εξύβρισε τους διαιτητές κατά την αποχώρησή τους από το αγωνιστικό χώρο όπως αναφέρεται στο φύλλο αγώνα

Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος βρέθηκε κανονικά στο ΟΑΚΑ παρά την απαγόρευση τριών μηνών που του έχει αποβληθεί από τον Αθλητικό Δικαστή του ΕΣΑΚΕ. Μέχρι να τελεσιδικήσει η υπόθεση, ο ιδιοκτήτης της πράσινης ΚΑΕ έχει αυτό το δικαίωμα, ωστόσο τα όσα γράφτηκαν στο φύλλο αγώνα επιβαρύνουν ακόμα περισσότερο τη θέση του αφού κινδυνεύει με βαρύτερη τιμωρία.

Οι διαιτητές του πέμπτου τελικού έγραψαν πως καθώς κατευθύνονταν προς τα αποδυτήρια, ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος τους ακολούθησε και τους εξύβρισε.

Γιαννακόπουλος: Να παραιτηθεί η ΚΕΔ και Η ΕΟΚ, δεν φανταζόμασταν τα όργιά τους στους τελικούς (vid)

«Μετά το τέλος του αγώνα, καθώς κατευθυνόμασταν προς τη φυσούνα που οδηγεί στα αποδυτήρια των διαιτητών, ο ιδιοκτήτης της ΚΑΕ Παναθηναϊκός κ. Γιαννακόπουλος μας ακολούθησε και μας είπε: “Άντε γαμ@@@ε ξεφτιλισμένοι”», αναφέρεται χαρακτηριστικά στο φύλλο αγώνα που συνέταξαν οι Πουρσανίδης, Καρπάνος και Κατραχούρας.

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς