32.2 C
Athens

Σπουδαία μεταγραφή για τη Λαμπρινή Κωνσταντινίδου: Ανακοινώθηκε από τη Μιλάνο, φιναλίστ του CEV CL

Η Λαμπρινή Κωνσταντινίδου έκανε ένα τεράστιο βήμα στην καριέρα της μιας και για πρώτη φορά θα δοκιμάσει τις δυνάμεις της στο κορυφαίο επίπεδο, στο ιταλικό πρωτάθλημα.

Η 28χρονη αριστερόχειρας πασαδόρος της εθνικής ομάδας βόλεϊ ανακοινώθηκε από τη Μιλάνο, η οποία την περασμένη σεζόν έφτασε στον τελικό του CEV Champions League και διεκδίκησε όλους τους τίτλους. Στο ρόστερ της για την επόμενη χρονιά παραμένει η διαγώνια Πάολο Εγκόνου, ενώ προπονητής θα είναι ο Στέφανο Λαβαρίνι.

Στην Ελλάδα η Κωνσταντίδου αγωνίστηκε σε Ηρακλή, Ολυμπιακό, Άρη, Θέτιδα και ΑΟ Θήρας ενώ τελευταίος σταθμός στην καριέρα της ήταν η ΑΕΚ με την οποία κατέκτησε τη σεζόν 2022/23 το Κύπελλο Ελλάδας.

«Είμαι ενθουσιασμένη που θα φοράω τη φανέλα της Μιλάνο την επόμενη χρονιά. Οι φιλοδοξίες μου είναι πολύ υψηλές, θα παίξω με τις κορυφαίες παίκτριες του κόσμου σε ένα από τα καλύτερα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Επέλεξα το Μιλάνο γιατί, εκτός από σύλλογος που στοχεύει ψηλά, μου επιτρέπει να δουλέψω σε ένα περιβάλλον που στοχεύει στην τελειότητα. Ανυπομονώ να νιώθω τη ζεστασιά των φιλάθλων», ανέφερε στις πρώτες της δηλώσεις η Θεσσαλονικιά ύψους 1,84μ. πασαδόρος, η οποία στην καριέρα της έχει πανηγυρίσει και ένα double με τον Ολυμπιακό (σεζόν 2018/19).

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς