29.6 C
Athens

Η Marca έριξε «βόμβα» Χεζόνια στην Μπαρτσελόνα: «Συμφώνησε για συμβόλαιο τεσσάρων ετών»

Η μαδριλένικη Marca αποκαλύπτει τη συμφωνία της Μπαρτσελόνα με τον Μάριο Χεζόνια για συμβόλαιο μέχρι το 2028 σε αυτή που θα είναι η πρώτη καλοκαιρινή «βόμβα» στο ευρωπαϊκό μπάσκετ

Σε αποκαλυπτικό της ρεπορτάζ η ισπανική «Marca» κάνει λόγο για οριστική συμφωνία της Μπαρτσελόνα με τον Μάριο Χεζόνια για συμβόλαιο 4 ετών, είδηση που αποτελεί -εφόσον επαληθευτεί- την πρώτη μεταγραφική «βόμβα» του καλοκαιριού στο μπάσκετ.

Μπορεί ο Χεζόνια να δήλωσε με το τέλος της φετινής σεζόν και την κατάκτηση του πρωταθλήματος Ισπανίας με τη Ρεάλ πως επιθυμεί να πανηγυρίσει κι άλλους τίτλους με τη «Βασίλισσα» ωστόσο όπως όλα δείχνουν θα μετακομίσει άμεσα από τη Μαδρίτη στη Βαρκελώνη, όπου αναμένεται να επιστρέψει μετά από 9 χρόνια.

Στην πρώτη του θητεία εκεί είχε αγωνιστεί για τρία χρόνια (2012-2015) με τη φανέλα της Μπαρτσελόνα και στο σήμερα επιστρέφει ως ένας από τους καλύτερους και πιο ακριβοπληρωμένους παίκτες της Ευρώπης.

Την είδηση, μετά τη Marca, επιβεβαίωσε και η «Mundo Deportivo» κάνοντας λόγο για συμφωνία του Κροάτη άσου με την Μπάρτσα για τετραετές συμβόλαιο με ετήσιες απολαβές στα 3 εκατομμύρια ευρώ!

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς