29.6 C
Athens

Επίσημο: Ο Μάικ Τζέιμς ανανέωσε μέχρι το 2027 με τη Μονακό υπογράφοντας χρυσό συμβόλαιο

Κάτοικος Μόντε Κάρλο για χάρη της Μονακό θα παραμείνει για τα επόμενα τρία χρόνια ο Μάικ Τζέιμς, με τα ποσά της νέας του συμφωνίας με τη γαλλική ομάδα να ζαλίζουν

Κάτοικος Μόντε Κάρλο για χάρη της Μονακό θα είναι και για τα επόμενα τρία χρόνια ο Μάικ Τζέιμς.

Όπως έγινε γνωστό το μεσημέρι της Παρασκευής (14/6) ο Αμερικανός γκαρντ υπέγραψε νέο συμβόλαιο με τους Μονεγάσκους έως το 2027 σε ένα χρυσό συμβόλαιο που θα του αποφέρει περίπου 8 εκατομμύρια ευρώ σε βάθος τριετίας!

Όπως έγραψε η Equipe νωρίτερα μέσα στη μέρα και τελικά επιβεβαιώθηκε, ο Τζέιμς πήρε την απόφαση να μείνει στη Μονακό έως και το 2027 όντας ένας από τους πιο ακριβοπληρωμένους παίκτες στην Ευρώπη και φυσικά ο πρώτος σκόρερ στην ιστορία της Euroleague.

Για την επόμενη τριετία λοιπόν ο Αμερικανός γκαρντ θα είναι παίκτης των Μονεγάσκων παρά τα όσα γράφτηκαν στο BasketNews λίγες ημέρες πριν κι έκαναν λόγο για δεύτερες σκέψεις αναφορικά με το μέλλον του στο Πριγκιπάτο.

Τη φετινή σεζόν ο Τζέιμς είχε 13.6 πόντους, 3.2 ριμπάουντ και 3.5 ασίστ μέσο όρο με 36.6% στα τρίποντα σε 23 λεπτά συμμετοχής στο γαλλικό πρωτάθλημα και 17.9 πόντους, 4.1 ριμπάουντ και 5.1 ασίστ μέσο όρο σε 32 λεπτά συμμετοχής στη EuroLeague, όντας ο MVP της κανονικής περιόδου ακόμα κι αν η ομάδα του έμεινε εκτός Final-4.

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς