29.6 C
Athens

Equipe: «Ανανεώνει μέχρι το 2027 με τη Μονακό ο Μάικ Τζέιμς»

Ο Αμερικανός γκαρντ δεν έχει πάρει ακόμα την οριστική απόφαση για το μέλλον του, με την Equipe να αναφέρει πάντως πως τα έχει βρει με τη Μονακό για νέο συμβόλαιο έως το 2027

Η επόμενη μέρα του Μάικ Τζέιμς στην Ευρώπη είναι κάτι που αφορά τις μισές ομάδες της Euroleague, τη στιγμή που άπαντες περιμένουν την οριστική απόφαση του Αμερικανού γκαρντ.

Ο πρώτος σκόρερ στην ιστορία της Ευρωλίγκας δεν έχει πάρει ακόμα την οριστική του απόφαση για τη συνέχεια μετά τη φετινή σεζόν στη Μονακό, με το «BasketNews» να αναφέρει πρόσφατα πως εξετάζει κι άλλες επιλογές πέραν των Μονεγάσκων καθώς σκέφτεται σοβαρά το ενδεχόμενο να αποχωρήσει από το Πριγκιπάτο.

Ωστόσο, η L’ Equipe σε δικό της ρεπορτάζ την Παρασκευή (14/6) αναφέρει πως ο Μάικ Τζέιμς αποφάσισε οριστικά να συνεχίσει την καριέρα του στη Γαλλία και την ομάδα του Μόντε Κάρλο, υπογράφοντας νέο συμβόλαιο μέχρι το 2027.

Μένει να φανεί ποια θα είναι η τελική απόφαση του Μάικ Τζέιμς με όλη την μπασκετική Ευρώπη να παρακολουθεί με αγωνία τις εξελίξεις. Θα μπει τελικά στην free agency ή θα συνεχίσει στη Μονακό, το αναπάντητο -μέχρι σήμερα- δίλημμα…

Σημειώνεται πως η Μονακό ανέβασε στο Twitter μία ανάρτηση με προαναγγελία υπογραφών δίχως να ξεκαθαρίζεται σε ποιον αναφέρεται.

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς