26.7 C
Athens

Μεντιλίμπαρ: Ο Ολυμπιακός είναι ομάδα που κάνεις προπόνηση χωρίς να σε ελέγχει κανείς από τη διοίκηση

Ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ μίλησε με τα καλύτερα λόγια σε Ρ/Σ της Ανδαλουσίας για την ονειρική φετινή σεζόν στον Ολυμπιακό αναφερόμενος στις κατάλληλες συνθήκες προπόνησης αλλά και την παρουσία... ισπανικής κουλτούρας στον σύλλογο

Ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ είναι ο προπονητής που έμελλε να αλλάξει το ρου της ιστορίας του Ολυμπιακού φτάνοντας μέχρι την κορυφή του Conference League και γράφοντας ιστορία με τους Ερυθρόλευκους.

Ο Ισπανός τεχνικός κάνει τις διακοπές που τόσο αξίζει και μιλάει σε αρκετά Μέσα της πατρίδας του για τη φετινή εμπειρία στον Ολυμπιακό και το ταξίδι μέχρι την κορυφή της Ευρώπης.

Ενδιαφέρον παρουσιάζουν τα όσα είπε στον ραδιοφωνικό σταθμό «Canal Sur» της Ανδαλουσίας, τονίζοντας μεταξύ άλλων πως ο Ολυμπιακός είναι μία ομάδα που «προπονείς χωρίς να σε ελέγχει κανένας από τη διοίκηση της ομάδας» ενώ είπε πως ήταν τυχερός καθώς όταν ήρθε στην ομάδα οι 20 από τους παίκτες καταλάβαιναν ισπανικά και οι 15 μιλούσαν την ισπανική γλώσσα.

Ο Βάσκος προπονητής μίλησε από εκεί και πέρα κυρίως για το πέρασμά του από τη Σεβίλλη, στεκόμενος στην κακή προετοιμασία που έγινε το καλοκαίρι του 2023, τη σχέση του με τον Σέρχιο Ράμος που δεν ήθελε να μένει στον πάγκο αλλά και την προβληματική του συνεργασία με τον αθλητικό διευθυντή του κλαμπ, Βίκτορ Όρτα.

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς