28.9 C
Athens

ΕΛΑΣ για ΣΕΦ: «Συνελήφθη 31χρονος που προέβη σε λεκτική επίθεση κατά την άφιξη της φιλοξενούμενης ομάδας»

Με ανακοίνωσή της η ΕΛΑΣ γνωστοποίησε πως συνελήφθη 31χρονος ημεδαπός για λεκτική επίθεση σε μέλη της αποστολής του Παναθηναϊκού (φιλοξενούμενης ομάδας όπως την κατονομάζει) πριν τον τέταρτο τελικό της Basket League στο ΣΕΦ.

Όπως αναφέρει η Ελληνική Αστυνομία, ο 31χρονος συνελήφθη την Πέμπτη (13/6) για λεκτική επίθεση κατά την άφιξη του Παναθηναϊκού στο ΣΕΦ ενώ αναζητείται ένας ακόμη για τον ίδιο λόγο, που όπως τονίζεται αποτελεί παράβαση του νέου αθλητικού νόμου.

ΚΑΕ Ολυμπιακός: «Με έκπληξη πληροφορηθήκαμε για τέσσερις συλλήψεις, αναμένουμε τα ίδια αυστηρότατα μέτρα στο ΟΑΚΑ»

Παράλληλα, από την ΕΛΑΣ ανακοινώθηκε η σύλληψη κι ενός ακόμη οπαδού με αφορμή οπαδικό επεισόδιο στα Γλυκά Νερά.

Αναλυτικά η σχετική ανακοίνωση της Ελληνικής Αστυνομίας:

«Συνελήφθη από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Αντιμετώπισης Βίας στους Αθλητικούς Χώρους, βραδινές ώρες της 12-6-2024, 22χρονος ημεδαπός και σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για παράβαση της νομοθεσίας περί όπλων και περί εξαρτησιογόνων ουσιών, διατάραξη κοινής ειρήνης και απόπειρα επικίνδυνων σωματικών βλαβών κατά συναυτουργία και φθορά ξένης ιδιοκτησίας.

Ειδικότερα, ο 22χρονος συμμετείχε σε επεισόδιο με οπαδικό υπόβαθρο, από κοινού με έτερα άτομα, που εκδηλώθηκε εξωτερικά οικήματος στα Γλυκά Νερά και διέφυγε με δίκυκλο.

Στη συνέχεια εντοπίστηκε από ανωτέρω αστυνομικούς και οδηγήθηκε στην έδρα της Υπηρεσίας. Στην κατοχή του βρέθηκαν και κατασχέθηκαν:

σιδερογροθιά,

μεταλλικό μπρελόκ, τύπου σιδερογροθιά

μικροποσότητα κάνναβης και

τρίφτης κάνναβης.

Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον αρμόδια Εισαγγελέα.

Επιπλέον συνελήφθη από αστυνομικούς της ανωτέρω Υπηρεσίας βραδινές ώρες της 12-6-2024, 31χρονος ημεδαπός για παράβαση του αθλητικού νόμου.

Ειδικότερα, στο πλαίσιο διεξαγωγής αγώνα καλαθοσφαίρισης στον Πειραιά, ο 31χρονος από κοινού με έτερο άνδρα, ο οποίος αναζητείται, προέβη σε λεκτική επίθεση κατά την άφιξη της αποστολής της φιλοξενούμενης ομάδας.

Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον αρμόδιο Εισαγγελέα».

 

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς