29.4 C
Athens

Στα 12 εκατ. ευρώ οι απαιτήσεις της Πόρτο για την πώληση του Κάρμο, σύμφωνα με τους Άγγλους

Το σκληρό μεταγραφικό πόκερ για την επόμενη μέρα του Νταβίντ Κάρμο συνεχίζεται: Η «σφήνα» τριών αγγλικών ομάδων, το ρεπορτάζ για τη νέα τιμή πώλησής του από την Πόρτο και ο Ολυμπιακός που έχει τον πρώτο λόγο

Το σίριαλ αναφορικά με το πού θα αγωνίζεται από τη νέα σεζόν ο Νταβίντ Κάρμο καλά κρατεί και φαίνεται πως θα έχει ακόμα πολλά επεισόδια μέχρι το φινάλε.

Ο Ανγκολέζος στόπερ προέρχεται από ένα τρομερό δεύτερο μισό στη σεζόν με τον Ολυμπιακό με τον οποίο στέφθηκε και κυπελλούχους Ευρώπης στο Conference League, ενώ παράλληλα κίνησε και το ενδιαφέρον ομάδων της Premier League με την Πόρτο -που έχει τα δικαιώματα του παίκτη- να είναι στη μέση και τους Πειραιώτες να το παλεύουν για να τον κρατήσουν και τη νέα αγωνιστική σεζόν στο «Καραϊσκάκης» είτε με νέο δανεισμό είτε με μεταγραφή.

Την ίδια ώρα όλο και πληθαίνουν τα σενάρια που θέλουν τις Γουλβς, Λέστερ αλλά και Νότιγχαμ Φόρεστ (σύμφωνα πάντα με πορτογαλικά δημοσιεύματα) να έχουν μπει στο κόλπο για την απόκτησή του, με την Πόρτο να ζητά ένα ποσό κοντά στα 12 εκατομμύρια ευρώ για την πώλησή του, όπως αναφέρουν αρκετά αγγλικά Μέσα.

Αυτή η τιμή έρχεται σε αντίθεση με την υψηλότατη ρήτρα των 17,5 εκατομμυρίων ευρώ που έχει βάλει για τον Κάρμο στον Ολυμπιακό η πορτογαλική ομάδα, ενώ μένει να φανεί αν θα επιβεβαιωθούν τα όσα ισχυρίζονται οι Άγγλοι, με το «πόκερ» για τη μεταγραφή του Κάρμο να είναι «σκληρό» και την Πόρτο να έχει πάντα τον πρώτο λόγο. Μαζί και ο Ολυμπιακός, που έχει το πλεονέκτημα έναντι των υπόλοιπων μνηστήρων καθώς ο παίκτης επιθυμεί την παραμονή του στην Ελλάδα και τη νέα σεζόν και το έχει δηλώσει ανοιχτά.

 

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς