26.7 C
Athens

Μπάμπιτς: Πρέπει να είμαστε πνευματικά πιο δυνατοί στον πέμπτο τελικό

Ο Ολυμπιακός ηττήθηκε με 28-23 από την ΑΕΚ στο άδειο -λόγω  τιμωρίας- κλειστό της Νέας Φιλαδέλφειας με αποτέλεσμα η σειρά των τελικών της Handball Premier να οδηγηθεί σε πέμπτο παιχνίδι την Κυριακή (16/6) στην Ηλιούπολη.

Οι Ερυθρόλευκοι απώλεσαν το προβάδισμα που πήραν από νωρίς στο ματς (5-9) και στο τέλος ηττήθηκαν με κάτω τα χέρια από την ανώτερη Ένωση κυνηγώντας πλέον μία ακόμη νίκη στην έδρα τους για την επιστροφή στους εγχώριους τίτλους.

Ο προπονητής των Πειραιωτών, Ζέλικο Μπάμπιτς, σε δηλώσεις του μετά το ματς τόνισε πως άπαντες στην ομάδα πρέπει να είναι πνευματικά πιο δυνατοί στο 5ο τελικό ώστε να κατακτήσουν τον τίτλο μπροστά στον κόσμο τους.

Αναλυτικά τα όσα είπε:

«Χάσαμε την ευκαιρία που είχαμε στο ξεκίνημα, καθώς ήμασταν μπροστά με 9-5, είχαμε τον έλεγχο του ρυθμού σε αυτό το σημείο. Μετά, άλλαξε η εμφάνισή μας, τρέχαμε πιο αργά και το ημίχρονο τελείωσε ισόπαλο. Πρέπει να δούμε ξανά το ματς, να το δούμε με ηρεμία και να βελτιώσουμε κάποια πράγματα. Ωστόσο, είναι λογικό, είναι τελικοί, οι δύο ομάδες θέλουν να πάρουν το πρωτάθλημα. Στο επόμενο ματς, πρέπει να είμαστε πνευματικά πιο δυνατοί».

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς