27 C
Athens

ΠΑΟΚ: Πάντα στα υπόψιν ο Χάρτελ, σε αναμονή απαντήσεων από Μπρέθγουεϊτ και Ετζούκε

Ο 28χρονος χαφ αρέσει και βρίσκεται πάντα στο προσκήνιο για τον ΠΑΟΚ, ο οποίος ευελπιστεί ότι μέσα στην επόμενη εβδομάδα θα κλείσει με θετικό τρόπο τις περιπτώσεις επιθετικού και εξτρέμ αποκτώντας τους δύο βασικούς του στόχους για τους οποίους έχει καταθέσει συγκεκριμένες προτάσεις

Στη μεταγραφική λίστα του ΠΑΟΚ συνεχίζει να βρίσκεται το όνομα του Μαρτσέλ Χάρτελ, την ώρα που στον Δικέφαλο περιμένουν μέσα στην επόμενη εβδομάδα απαντήσεις από Μπρέθγουεϊτ και Ετζούκε.

Χωρίς σταματημό δουλεύουν οι μηχανές στον ΠΑΟΚ. Ο Δικέφαλος κατάφερε να αποσπάσει το πολυπόθητο «ναι» από τον Μαντί Καμαρά που θα βρεθεί την επόμενη εβδομάδα στη Θεσσαλονίκη και θα υπογράψει για τα επόμενα τρία χρόνια, ενώ έχει κλείσει ήδη θετικά τις περιπτώσεις των Θυμιάνη και Σβαμπ. Αντίθετα κάποιες μικρές δυσκολίες έχουν εμφανιστεί όσον αφορά τους Κεντζιόρα και Μεϊτέ, με τους Ασπρόμαυρους να θέλουν να κλείσουν γρήγορα τις συγκεκριμένες υποθέσεις είτε με θετικό είτε με αρνητικό τρόπο.

ΠΑΟΚ: Υπογράφει ο Θυμιάνης, συμφωνία και με Σβαμπ – Πού βρίσκονται οι υποθέσεις Μεϊτέ, Κεντζιόρα

Παρά το γεγονός πως υπάρχει συμφωνία με την Μπενφίκα, η παραμονή του 30χρονου χαφ που αγωνίστηκε την περασμένη σεζόν με τη μορφή δανεισμού δεν θεωρείται δεδομένη και έτσι στον ΠΑΟΚ εξετάζουν και εναλλακτικές λύσεις.

Στη λίστα για ενίσχυση βρίσκεται πάντα το όνομα του Χάρτελ που έμεινε ελεύθερος από τη Ζανκτ Πάουλι καθώς το συμβόλαιο του ολοκληρώθηκε. Βέβαια η περίπτωση του Γερμανού χαφ δεν συνδέεται με αυτή του Μεϊτέ, αφού αρέσει εδώ και καιρό στους Ασπρόμαυρους. Έτσι ανεξάρτητα από την παραμονή ή όχι του Γάλλου στην Τούμπα, η περίπτωση Χάρτελ είναι δεδομένο ότι απασχολεί.

Είναι ένας ποδοσφαιριστής που αρέσει πολύ στον Ραζβάν Λουτσέσκου καθώς μπορεί να αγωνιστεί με την ίδια άνεση τόσο στο κέντρο όσο και πίσω από τον επιθετικό. Η περίπτωση του έχει κερδίσει αρκετούς πόντους και παρά το γεγονός πως ο Δικέφαλος μοιάζει πλήρης σε εκείνες τις θέσεις, δεν αποκλείεται να γίνει τελικά η κίνηση για την απόκτηση του καθώς όπως και την περασμένη σεζόν οι αγώνες που θα δώσουν οι Ασπρόμαυροι μέσα στη χρονιά είναι πάρα πολλοί.

Επίσης μεγάλο είναι και το καλοκαίρι και κανείς δεν ξέρει πως θα εξελιχθούν τα πράγματα, μιας και ο Χάρης Τσιγγάρας βρίσκεται στο μεταγραφικό στόχαστρο του Ατρομήτου που πλέον έχει τον Πάμπλο Γκαρσία στον πάγκο του, ενώ ο ΠΑΟΚ δεν θα ήταν αρνητικός να συζητήσει για την πώληση του Μαγκομέντ Οζντόεφ σε περίπτωση που φτάσει κάποια πρόταση για τον ποδοσφαιριστή.

ΠΑΟΚ: Ο Λουτσέσκου θέλει παρτενέρ του Μεϊτέ τον Καμαρά για να εφαρμόσει το αγαπημένο αγωνιστικό του πλάνο

Όσον αφορά τον Χάρτελ, προέρχεται από μία γεμάτη σεζόν όπου ήταν από τα αναπόσπαστα μέλη στην ενδεκάδα της Ζανκτ Πάουλι στον δρόμο προς την άνοδο στην Bundesliga. Ο 28χρονος αγωνίστηκε σε 37 παιχνίδια και είχε εντυπωσιακά νούμερα καθώς σταμάτησε στα 21 γκολ και στις 15 ασίστ.

Για την ώρα οι Ασπρόμαυροι δείχνουν να μην βιάζονται για επιπλέον κίνηση στη συγκεκριμένη θέση, αλλά όλα μπορούν να θεωρηθούν ανοιχτά και σύντομα το όνομα του Χάρτελ να επιστρέψει δυναμικά στην ασπρόμαυρη καθημερινότητα.

Τέλος στον ΠΑΟΚ περιμένουν μέσα στην άλλη εβδομάδα τις απαντήσεις στις προτάσεις που έχουν καταθέσει σε Μπρέθγουεϊτ και Ετζούκε. Στην περίπτωση του Δανού επιθετικού πολλά θα κριθούν από το τι θα κάνει η Εσπανιόλ στα μπαράζ για την άνοδο στη La Liga, όπου μάλιστα σήμερα δίνει τον δεύτερο αγώνα κόντρα στη Σπόρτινγκ Χιχόν με στόχο να υπερασπιστεί το 1-0 του πρώτου ματς και να περάσει στον τελικό ανόδου.

Στον Δικέφαλο παρακολουθούν τα όσα γίνονται, ωστόσο η πρόταση τους στον 33χρονο επιθετικό είναι συγκεκριμένη και σύμφωνα με πληροφορίες του ΑΘΛΟΥ αφορά διετές συμβόλαιο με ετήσιες απολαβές 2 εκατ. ευρώ. Αξίζει να σημειωθεί πως σε περίπτωση που η Εσπανιόλ καταφέρει να πάρει την άνοδο στη La Liga, τότε υπάρχει ρήτρα αγοράς ύψους 600.000 ευρώ για τον Δανό επιθετικό, ποσό που λογικά δεν θα σταθεί εμπόδιο εφόσον ο ΠΑΟΚ τα βρει με τον ποδοσφαιριστή.

Τέλος συγκεκριμένη είναι η πρόταση και στον Κιντέρα Ετζούκε. Ο ΠΑΟΚ έχει προτείνει στον 26χρονο εξτρέμ τριετές συμβόλαιο με απολαβές περίπου 1,5 εκατ. ευρώ τον χρόνο και περιμένει την απάντηση του μέσα στην επόμενη εβδομάδα.

 

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς