27 C
Athens

ΠΑΟΚ: Υπογράφει ο Θυμιάνης, συμφωνία και με Σβαμπ – Πού βρίσκονται οι υποθέσεις Μεϊτέ, Κεντζιόρα

Στο φουλ δουλεύουν οι μηχανές στον ΠΑΟΚ. Ο Δικέφαλος έφτασε σε οριστική συμφωνία με τον Μαντί Καμαρά που θα γίνει κάτοικος Θεσσαλονίκης για τα επόμενα τρία χρόνια, αλλά δεν σταματάει μόνο εκεί.

Οι Ασπρόμαυροι ολοκλήρωσαν και τις περιπτώσεις των Κώστα Θυμιάνη και Σβαμπ. Ο 23χρονος ποδοσφαιριστής που την περασμένη σεζόν μέτρησε 4 γκολ σε 23 συμμετοχές με τη φανέλα του Πανσερραϊκού, έχει περάσει ήδη από τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις και σύντομα θα αποτελέσει και επίσημα ποδοσφαιριστή του ΠΑΟΚ για τα επόμενα τρία χρόνια.

Σίγουρη θεωρείται και η παραμονή του Στέφαν Σβαμπ στην Τούμπα για έναν ακόμη χρόνο. Ο αρχηγός του Δικεφάλου τα έχει βρει σε όλα με τους ανθρώπους της ομάδας και θα επιστρέψει στη Θεσσαλονίκη στις 19 Ιουνίου που ξεκινάει η προετοιμασία των Ασπρόμαυρων για να υπογράψει το νέο του συμβόλαιο.

Οριστική συμφωνία ΠΑΟΚ με Μαντί Καμαρά, υπογράφει για τρία χρόνια ο χαφ από τη Γουινέα

Από εκεί και πέρα, ο ΠΑΟΚ προσπαθεί να κλείσει όσο πιο γρήγορα γίνεται τις υποθέσεις Μεϊτέ, Κεντζιόρα. Όσον αφορά τον 30χρονο χαφ οι Ασπρόμαυροι έχουν συμφωνήσει με την Μπενφίκα αλλά η πλευρά του ποδοσφαιριστή καθυστερεί να δώσει την οριστική της απάντηση μιας και φαίνεται πως έχει εκδηλωθεί ενδιαφέρον από ομάδα της Σαουδικής Αραβίας. Στον Δικέφαλο δεν είναι πρόθυμοι να περιμένουν για πολύ και έτσι έδωσαν διορία στον ποδοσφαιριστή να απαντήσει στην πρόταση μέχρι τις αρχές της επόμενης εβδομάδας.

Στην περίπτωση του Πολωνού αμυντικού συμβαίνει ακριβώς το αντίθετο, με τον ΠΑΟΚ να τα έχει βρει για τριετές συμβόλαιο με τον ποδοσφαιριστή, ωστόσο την Ντιναμό Κιέβου να στέκεται για την ώρα εμπόδιο.

Ο Κεντζιόρα έχει συμβόλαιο για ακόμη έξι μήνες, με τον ΠΑΟΚ να έχει διάθεση να καλύψει κάποιες οφειλές των Ουκρανών προς τον παίκτη για να πάρει την ελευθέρας του, αλλά μέχρι εκεί καθώς δεν σκοπεύει να μπει σε περαιτέρω διαπραγματεύσεις.

 

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς