29.6 C
Athens

ΘΥΡΑ 7 κατά Γιαννακόπουλου: «Στοχοποίηση οπαδών του Ολυμπιακού από αυτόν που βρίζει γυναίκα διαιτητή και ανεβάζει στόρι»

Με ανακοίνωσή της η ΘΥΡΑ 7 κάνει λόγο για «στοχοποίηση οπαδών και μεθόδους ρουφιανιάς» από τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο και τονίζει πως «η χούντα των γηπέδων είναι στις υπηρεσίες του»

Ανακοίνωση με αποδέκτη τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο εξέδωσε η ΘΥΡΑ 7, η οποία κάνει λόγο για «μεθόδους ρουφιανιάς» και «στοχοποίηση οπαδών του Ολυμπιακού» με αφορμή τη σύλληψη ενός φίλου του συλλόγου επειδή σύμφωνα με την ανακοίνωση τραβούσε βίντεο όπως οι άνθρωποι του Παναθηναϊκού την ώρα που η αποστολή έμπαινε στο ΣΕΦ.

«Τόσο γυναικάκια είστε, φταίω εγώ που βρίζω στο σπίτι μου»: Ο Δ. Γιαννακόπουλος είδε «επίθεση» στην αποστολή του ΠΑΟ που έφτασε χωρίς προβλήματα στο ΣΕΦ

Στην ανακοίνωσή της η ΘΥΡΑ 7 αναφέρει: «Χτες η ΧΟΥΝΤΑ των γηπέδων που είναι στην υπηρεσία του προέδρου του Παναθηναϊκού ξεπέρασε καθε όριο!

Αυτος που βρίζει γυναίκα διαιτητή και το ανεβάζει στόρι για να το δει όλη η Ελλάδα περήφανος για το κατόρθωμα του!

Αυτός που έχει για συνοδό, ένα τύπο που έκανε χειρονομίες και προκαλούσε

(κωλοδάχτυλα)τον κόσμο του Ολυμπιακού, με κίνδυνο να τιναχτεί ένα ματς στον αέρα λόγω επεισοδίων,με παρόντες δύο εισαγγελείς ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΔΑΝ ΔΕΝ ΑΚΟΥΣΑΝ!

Αυτός που έχει κολλητό φίλο, το γνωστό ΣΙΧΑΜΑ που κάθεται ΑΝΕΝΟΧΛΗΤΟΣ, δίπλα στην φυσούνα στους αγώνες με την ομάδα μας, βρίζει και προπηλακίζει τα μέλη της αποστολής της!

Αυτός λοιπόν, ΑΠΑΙΤΗΣΕ και κατάφερε με τις γνωστές ΜΕΘΟΔΟΥΣ ΡΟΥΦΙΑΝΙΑΣ που χρησιμοποιεί, να στοχοποιήσει οπαδούς του Ολυμπιακού επειδή ΔΗΘΕΝ είπαν ένα μπινελίκι,ενώ ΔΕΝ αποδεικνύεται ποιος το είπε, την ιδια στιγμή στο βίντεο τους, ακούγεται ξεκάθαρα να βρίζουν μέλη της αποστολή του Παναθηναϊκού!

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΝΑ ΣΥΛΛΗΦΘΕΙ ένας οπαδός του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ και να ΑΝΑΖΗΤΟΥΝΤΑΙ ΑΛΛΟΙ.

Επίσης συνελήφθη οπαδός του Ολυμπιακού επειδή τράβαγε βίντεο!!! Ενώ ΦΥΣΙΚΑ δεν έγινε το ίδιο με τους ανθρώπους του παο!

Άλλα μέτρα και άλλα σταθμά, ΠΑΝΤΑ εις βάρος του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ και του ΚΟΣΜΟΥ του.

Το παρακράτος σηκώνει κόσμο από τα σπίτια, επειδή δίνει εντολές ένας ανθρώπος,που όλη η Ελλάδα έχει καταλάβει ότι χρήζει ψυχιατρικής βοήθειας και περίθαλψης!»

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς