26.7 C
Athens

Δ. Γιαννακόπουλος: Το τέλος το ορίζει ο δυνατός

Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος έδωσε το «παρών» στη διαδικασία του ορισμού της διαιτητικής τριάδας του πέμπτου τελικού στο ΟΑΚΑ και αφού προέκυψαν οι διαιτητές προχώρησε σε τοποθέτηση στην οποία μίλησε γενικώς και αορίστως για «οργανωμένους του Ολυμπιακού που στέλνουν μηνύματα και λένε ότι η ομάδα τους είχε 100-0 διαιτησία και δεν μπορούσε να κερδίσει».

Αυτό είναι για τον ιδιοκτήτη της πράσινης ΚΑΕ «η μεγαλύτερη νίκη» που υποστήριξε σε ειρωνικό τόνο ότι «το τέλος το ορίζει ο δυνατός».

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

«Καλησπέρα σε όλους, ξαναβρεθήκαμε εδώ πέρα να ακούσουμε με ποιον τρόπο θα γίνει η κλήρωση ή ο ορισμός. Έγινε ο ορισμός, βγήκαν οι τρεις διαιτητές. Εμείς περισσότερο ήρθαμε να παρακολουθήσουμε τη διαδικασία, γιατί δεν έχουμε καμία εμπιστοσύνη σε ό,τι ακούμε από τους ανθρώπους της ΚΕΔ, σε ό,τι ακούμε από τους ανθρώπους της ΕΟΚ. Νομίζω πως χθες είδε όλη η Ελλάδα, όλοι καταλάβαμε.

Εμένα αυτό που με ικανοποιεί, αυτό που είναι η μεγαλύτερη νίκη είναι το να λαμβάνω μηνύματα από ατελείωτους Ολυμπιακούς σήμερα και να λένε ότι δεν τη θέλαμε την χθεσινή νίκη. Να μπαίνω στα social media και να βλέπω από ανθρώπους γνωστούς του Ολυμπιακού, οργανωμένους της θύρας 7, είτε απλούς φιλάθλους του Ολυμπιακού να λένε ότι ‘ούτε με 100-0 διαιτησία δεν μπορούμε να τους κερδίσουμε’, να λένε ‘ντροπή μας’, ‘να κοιτάξουμε τα χάλια μας και όχι να τα βάζουμε με τον Παναθηναϊκό και τον Γιαννακόπουλο’. Για εμένα αυτή είναι η μεγαλύτερη νίκη.

Όποιοι διαιτητές και να έρθουν αύριο, έχω εμπιστοσύνη στον προπονητή μας, έχω εμπιστοσύνη στην ομάδα μου, έχω εμπιστοσύνη στον υπέροχο κόσμο μας, που έχει στηρίξει από την πρώτη μέρα φέτος. Είμαι βέβαιος ότι και αύριο θα μας στηρίξει με τη φωνή του και μόνο, ώστε να αποδείξουμε για ακόμα μια φορά ποιος είναι ο Παναθηναϊκός. Ο μεγαλύτερος σύλλογος στην Ευρώπη. Μάλλον, συγγνώμη η Ρεάλ είναι ο μεγαλύτερος σύλλογος, τουλάχιστον ακόμα. Να αποδείξουμε ποιος είναι ο μεγαλύτερος σύλλογος. Και ένα τελευταίο: Το τέλος το ορίζει ο δυνατός. Καλή συνέχεια»

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς