27 C
Athens

Οριστική συμφωνία ΠΑΟΚ με Μαντί Καμαρά, υπογράφει για τρία χρόνια ο χαφ από τη Γουινέα

Ο ΠΑΟΚ κατάφερε να συμφωνήσει για τρία χρόνια με τον Μαντί Καμαρά και έτσι ο 27χρονος μέσος από τη Γουινέα που αποχώρησε ως ελεύθερος από τον Ολυμπιακό, μετακομίζει στη Θεσσαλονίκη

Ποδοσφαιριστής του ΠΑΟΚ θα πρέπει να θεωρείται ο Μαντί Καμαρά αφού οι δύο πλευρές έφτασαν σε οριστική συμφωνία για συμβόλαιο διάρκειας τριών ετών.

Ο Δικέφαλος δεν παράτησε ποτέ την υπόθεση του κεντρικού μέσου από τη Γουινέα και τελικά κατάφερε να τον κάνει δικό του. Οι δύο πλευρές έφτασαν σε οριστική συμφωνία, με τον 27χρονο χαφ να ταξιδεύει για τη Θεσσαλονίκη στις 19 Ιουνίου ώστε να περάσει από τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις, να ανακοινωθεί και στη συνέχεια να ενσωματωθεί στην ομάδα που ξεκινάει την προετοιμασία της.

Οι απολαβές του ποδοσφαιριστή αναμένεται να είναι περίπου 1.500.000 ευρώ τον χρόνο. Είναι μία περίπτωση που δεν άφησε ποτέ ο Δικέφαλος, ο οποίος με τη στάση του κατάφερε το αποτέλεσμα που ήθελε και κάνει δικό του έναν ποδοσφαιριστή που αποτελεί διακαή πόθο του Ραζβάν Λουτσέσκου, ο οποίος έδωσε από την πρώτη στιγμή την έγκριση του.

Με τη φανέλα του Ολυμπιακού – από όπου αποχώρησε ως ελεύθερος κι αφού μπήκε στον πάγο στα μέσα της σεζόν – μέτρησε 210 συμμετοχές με 20 γκολ και 14 ασίστ από το 2018 που αποκτήθηκε από την Αζαξιό, ενώ μεσολάβησε και μονοετής δανεισμός στη Ρόμα επί ημερών Ζοζέ Μουρίνιο.

Εκεί ο Καμαρά μέτρησε 21 συμμετοχές με απολογισμό μία ασίστ χωρίς να καταφέρει να πείσει τους ανθρώπους του ιταλικού συλλόγου να ενεργοποιήσουν την οψιόν αγοράς του.

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς