29.4 C
Athens

Μεντιλίμπαρ: Πανηγυρίζαμε το Conference μέχρι τις 8 το πρωί, οι Έλληνες το απολαμβάνουν

Ο Βάσκος αναμορφωτής του Ολυμπιακού μίλησε σε ισπανικό Μέσο και αναφέρθηκε στο πόσο απόλαυσαν οι Έλληνες φίλαθλοι την κατάκτηση του Conference ενώ μίλησε και για την ερυθρόλευκη αγάπη στο πρόσωπο του Ερνέστο Βαλβέρδε

Συνέντευξη στην «Partidazo de Cope» παραχώρησε ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ, ο οποίος μίλησε μεταξύ άλλων για την κατάκτηση του Conference League με τον Ολυμπιακό.

Ο Βάσκος τεχνικός πανηγύρισε για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά την κατάκτηση ευρωπαϊκού τίτλο μετά το Europa League με τη Σεβίλλη και αναφέρθηκε στους πανηγυρισμούς με τους Ερυθρόλευκους που κράτησαν μέχρι το πρωί.

Επιπλέον μίλησε για την τρομερή ατάκα του «Ζήτω η μάνα που σας γέννησε Έλληνες», αλλά και για τον Ερνέστο Βαλβέρδε, τον οποίον όπως είπε αγαπούν πολύ οι φίλοι του Ολυμπιακού.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Μετά από τον τελικό, μπήκαμε σε ένα ανοιχτό λεωφορείο, πέρασαμε μέσα από πολύ κόσμο και πολύ λιγότερο έλεγχο από ό,τι στην Ισπανία, γιατί οι άνθρωποι μας ακολουθούσαν με μοτοσικλέτες…. Ο αγώνας τελείωσε σχεδόν στη μία το πρωί, οπότε ήμασταν εκεί μέχρι τις οκτώ το πρωί.

Για τη φράση που είπα “Ζήτω η μάνα που σας γέννησε Έλληνες”, δεν ξέρω πώς το μετέφρασαν, αν το μετέφρασαν κυριολεκτικά ή αν άλλαξαν κάποιες λέξεις, αλλά νομίζω ότι το πήραν καλά. Πρέπει να ήταν 4 το πρωί και εκείνη την ώρα λίγοι άνθρωποι ήταν… λογικοί.

Οι Έλληνες φίλαθλοι το απολαμβάνουν. Μέχρι στιγμής είναι ωραία, ακόμα και χίλιοι οπαδοί έχουν έρθει να μας υποδεχτούν στις έξι το πρωί στο αεροδρόμιο μετά την πρόκριση από αγώνα playoffs. Μέχρι στιγμής όλα είναι καλά, αλλά ξέρουμε πώς είναι το ποδόσφαιρο».

Για τον Βαλβέρδε: «Κάναμε μια μεγάλη αγκαλιά, ήμουν τρομερά χαρούμενος, οι φίλοι του Ολυμπιακού τον αγαπούν πολύ για αυτά που έκανε στην ομάδα ως προπονητής».

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς