26.7 C
Athens

«Τόσο γυναικάκια είστε, φταίω εγώ που βρίζω στο σπίτι μου»: Ο Δ. Γιαννακόπουλος είδε «επίθεση» στην αποστολή του ΠΑΟ που έφτασε χωρίς προβλήματα στο ΣΕΦ

Παρά την τεράστια ένταση που δημιούργησαν οι Πράσινοι τις τελευταίες μέρες, η αποστολή του Παναθηναϊκού έφτασε χωρίς προβλήματα στο ΣΕΦ όσο κι αν ο τιμωρημένος Δ. Γιαννακόπουλος προσπαθεί να πείσει περί «επίθεσης», αποκαλώντας μάλιστα «γυναικάκια» ανθρώπους του Ολυμπιακού

Η αποστολή του Παναθηναϊκούς έφτασε στο ΣΕΦ χωρίς κανένα πρόβλημα παρά την τεράστια ένταση που φρόντισαν να δημιουργήσουν οι άνθρωποί της και πρώτος απ’ όλους ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος. Ακόμα και στα βιντεάκια που ανέβασε η ΚΑΕ ΠΑΟ στα social για να δημιουργήσει εντυπώσεις… «επίθεσης», το μόνο που διακρίνει κάποιος είναι κάποια «γαλλικά» από 2-3 ανθρώπους και τίποτε παραπάνω.

Σε μια ιδανική κατάσταση δεν θα έπρεπε να υπάρχουν ούτε αυτά, ωστόσο αν λάβει κανείς υπόψη του σε ποια χώρα ζούμε αλλά και πόση ένταση έχουν δημιουργήσει οι ίδιοι Πράσινοι εδώ και μέρες μπροστά στο ενδεχόμενο της απώλειας ενός ακόμη πρωταθλήματος, θα μπορούσε κάποιες να περιγράψει τις συνθήκες έως και εξαιρετικές τηρουμένων των αναλογιών.

Από τα βίντεο και τις φωτογραφίες άλλωστε καταλαβαίνει κάποιος το αν υπήρξε οτιδήποτε ικανό να ταράξει ή έστω να ανησυχήσει την αποστολή των Πρασίνων που μάλλον αντιμετώπισε με χιούμορ τους 2-3 που της απευθύνθηκαν με «γαλλικά», όταν κατάλαβαν ότι μέλος της αποστολής τους βιντεοσκοπούσε.

Κατά τα λοιπά, ο τιμωρημένος πλέον ιδιοκτήτης της ΚΑΕ Παναθηναϊκός θεώρησε ότι το παραπάνω συνιστά σοβαρό παράπτωμα και αναρωτιέται αν θα ξεκινήσει ο αγώνας! Μάλιστα, ανέβασε ένα από τα γνωστά προκλητικά του στόρι στον λογαριασμό dpg7000, αποκαλώντας τους ανθρώπους του Ολυμπιακού «γυναικάκια» και εξισώνοντας τη χυδαία εξύβριση προς τη Βάσω Τσαρούχα που ο ίδιος ανέβασε σε βίντεο με κάποιες μεμονωμένες ύβρεις προς την πράσινη αποστολή…

Διαβάστε όσα είπε ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος

«Για αυτό θέλατε να μην έρθω ρε, τόσο γυναικάκια είσαστε. Για να κάνετε επίθεση στην αποστολή, τώρα θα βγουν τα βίντεο. Επίθεση στην αποστολή με διαπιστευμένους από τον Ολυμπιακό, με επίσημα καρτελάκια του Ολυμπιακού διαπιστεύσεις. Για να δω αν θα ξεκινήσει ο αγώνας.

Διαπιστευμένοι από τον Ολυμπιακό με καρτελάκια. Επίθεση στους παίκτες του Παναθηναϊκού και τον προπονητή. Τι να πει κανείς. Πολιτεία, υπάρχει πολιτεία. Υπάρχει κανείς που να κοιτάει ή φταίω εγώ που από το σπίτι μου βρίζω. Αυτή τη στιγμή γίνονται επιθέσεις στους παίκτες του Παναθηναϊκού.

Κύριοι Αγγελόπουλοι που στείλατε επιστολές προς κάθε κατεύθυνση που στείλατε για όσα είπα στο instagram θα στείλετε επιστολές για να καταδικάζετε τον κόσμο του Ολυμπιακού που προπηλάκισαν την αποστολή μας. Αυτοί σας ενδιαφέρουν ή σας ενδιαφέρει η υστεροφημία των διαιτητών».

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς