29.4 C
Athens

Ο Ολυμπιακός ανακοίνωσε την ανανέωση του Τζολάκη

Το ερυθρόλευκο παιδί που έγινε άντρας και πρωταγωνίστησε στην ιστορική ευρωπαϊκή κούπα του Ολυμπιακού θα συνεχίσει να φορά τη φανέλα της αγαπημένης του ομάδας

Ο Κωνσταντής Τζολάκης παραμένει παίκτης του Ολυμπιακού για τα επόμενα χρόνια! Η ερυθρόλευκη ΠΑΕ ανακοίνωσε την Τετάρτη (12/6) την επέκταση της συνεργασίας της με τον ταλαντούχο διεθνή τερματοφύλακα, ο οποίος ήταν βασικός στη διαδρομή για την κατάκτηση του ιστορικού πρώτου ευρωπαϊκού τροπαίου του συλλόγου.

Ο Χανιώτης τερματοφύλακας βρίσκεται στον σύλλογο από το 2018 και με την άφιξη του Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ, μερικούς μήνες πριν εκπνεύσει το συμβόλαιό του, ξεκίνησε να παίρνει ευκαιρίες και έγινε βασικός.

Ήταν εκείνος που με τις αποκρούσεις του στα πέναλτι απέναντι στη Φενέρμπαχτσε έδωσε μια ιστορική πρόκριση στους «4» του Conference ενώ με τη συνολική του παρουσία συνέβαλε σημαντικά στην κατάκτηση του ευρωπαϊκού τροπαίου.

Συνολικά μετρά 47 συμμετοχές με τα ερυθρόλευκα, περνώντας επίσης από την U19 και τη Β’ ομάδα πριν να εδραιωθεί στην πρώτη. Την Τρίτη (11/6) φόρεσε για πρώτη φορά τη γαλανόλευκη στο ντεμπούτο του στο φιλικό της εθνικής κόντρα στη Μάλτα.

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς