26.7 C
Athens

Δ. Γιαννακόπουλος: Δικαίως τιμωρήθηκα, τον Μπαρτζώκα που έχει κατεβάσει όλα τα καντήλια δεν τον τιμωρεί κανείς

Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος τοποθετήθηκε εκ νέου μετά την τιμωρία του από τον Αθλητικό Δικαστή του ΕΣΑΚΕ (πρόστιμο και απαγόρευση εισόδου στα γήπεδα για τρεις μήνες) και χαρακτήρισε δικαιολογημένη την απόφαση με ένα «αλλά».

Ο ιδιοκτήτης της ΚΑΕ Παναθηναϊκός θεωρεί ότι δεν μπορεί να βρει το δίκιο του και τα έβαλε – ως συνήθως – με τον Γιώργο Μπαρτζώκα θεωρώντας πως οι Αρχές θα έπρεπε να τον έχουν τιμωρήσει «για τα καντήλια που κατεβάζει».

Αναλυτικά όσα έγραψε:

«Τιμωρήθηκα λοιπόν με τρεις μήνες για αυτά που είπα. Να πω και κάτι, δικαίως, γιατί δεν έπρεπε να χρησιμοποιήσω τέτοιες εκφρασεις.

Ανεξαρτήτως αν δεν μπορώ να βρω το δίκιο μου με κανέναν άλλον τρόπο, γιατί κανένας από την Πολιτεία δεν ενδιαφέρεται να λύσει το θέμα. Λιόλιος, ΕΟΚ.

Ότι ζουν οι μισές ομάδες και παραπάνω μόνο από το στοίχημα. Πάλι όμως δύο μέτρα και δύο σταθμά. Ο Μπαρτζώκας έχει κατεβάσει όλα τα καντήλια που υπάρχουν, έχει ανακαλύψει και Αγίους που δεν υπάρχουν, δεν τον τιμωρεί κανείς.

Ο Γκος πήγε να τον πλακώσει στο ξύλο, δεν τον τιμώρησε κανένας. Εμένα τιμωρείτε. Και ξαναλέω καλώς, αλλά εγώ είμαι το πρόβλημά σας ρε ‘σεις»

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς