27 C
Athens

ΠΑΟΚ: MVP της σεζόν ο Αντρίγια Ζίβκοβιτς

MVP της φετινής σεζόν που έκλεισε με την κατάκτηση του πρωταθλήματος ανέδειξαν τον Αντρίγια Ζίβκοβιτς οι παίκτες του ΠΑΟΚ.

Η σεζόν που ολοκληρώθηκε ήταν η τέταρτη για τον Αντρίγια Ζίβκοβιτς και συνδυάστηκε με τον δεύτερο του τίτλο στην ομάδα και πρώτο πρωτάθλημα. Ο Σέρβος πραγματοποίησε μία εξαιρετική χρονιά, την οποία έκλεισε με 19 γκολ και 14 ασίστ σε 49 εμφανίσεις.

Έτσι οι φίλοι του Δικεφάλου τον ανέδειξαν ως πολυτιμότερο παίκτη της σεζόν. Τον 27χρονο Σέρβο ακολούθησε ο Τάισον και την τριάδα έκλεισε ο Κωνσταντέλιας.

Αναλυτικά όσα αναφέρει ο ΠΑΟΚ:

«Πάθος. Αυταπάρνηση. Θυσία. Αφοσοίωση. Συνέπεια. Κατέθεσε στο γήπεδο την ψυχή του. Ήταν εκεί σε κάθε κρίσιμη στιγμή. Κυνήγησε κάθε μπαλιά. Το φινάλε τον βρήκε πρωταθλητή, πρώτο σκόρερ και κορυφαίο δημιουργό της ομάδας. Ο Αντρίγια Ζίβκοβιτς είναι ο νέος κάτοχος του βραβείου “Πλάτων Φορόπουλος”, καθώς κέρδισε την προτίμηση του κοινού του paokfc.gr και του PAOK FC Official App κι αναδείχθηκε MVP της σεζόν 2023-24.

To φινάλε της σεζόν 2023-24 ήταν θρίλερ και βρήκε τον ΠΑΟΚ θριαμβευτή και πρωταθλητή. Θρίλερ όμως είχαμε και στη μάχη για την ανάδειξη του πολυτιμότερου παίκτη της ομάδας στην ψηφοφορία που διοργάνωσε το paokfc.gr και το PAOK FC Official App. Αντρίγια Ζίβκοβιτς και Τάισον μονομάχησαν σκληρά, με το τελικό αποτέλεσμα να βρίσκει τον Zile στην κορυφή και να του χαρίζει τον ατομικό τίτλο. Ο Σέρβος μεσοεπιθετικός εντυπωσίασε με τις εξαιρετικές του εμφανίσεις, τις οποίες συνδύασε με συνέπεια και ηγετική παρουσία. Ο Αντρίγια Ζίβκοβιτς κατέθεσε στο χορτάρι την ποιότητα του, αλλά και την αφοσίωσή του στην ομάδα.

Ήταν πάντα εκεί όταν η ομάδα τον χρειάστηκε, συνέβαλε τα μέγιστα σε όλες τις φάσες του παιχνιδιού κι ήταν καθοριστικός, παίζοντας πάντα με αστείρευτο πάθος. Κατέγραψε 49 συμμετοχές, 19 γκολ και 14 ασίστ σε όλες τις διοργανώσεις και το κοινό του Δικεφάλου τον ανέδειξε πολυτιμότερο παίκτη της χρονιάς με ποσοστό 39,86%.Στη δεύτερη θέση, με μικρή διαφορά, βρέθηκε ο Ταϊσον. Ο Βραζιλιάνος μεσοεπιθετικός ήταν μια πηγή ενέργειας, δημιουργικότητας και ήταν εκεί για να δώσει λύσεις στην ομάδα στις πιο κρίσιμες στιγμές.

Η ταχύτητα, η τεχνική και η αστείρευτη αγάπη για το παιχνίδι τον κατέστησαν έναν από τους πιο επικίνδυνους παίκτες της Stoiximan Super League 2023-24, ενώ παράλληλα ήταν ένα εκεί για να καθοδηγήσει τους νεαρούς ποδοσφαιριστές της ομάδας. Με 8 γκολ και 13 ασίστ σε 50 συμμετοχές, αποδείχθηκε καθοριστικός για τον Δικέφαλο και συγκέντρωσε το 29,11% των ψήφων.

Την τριάδα συμπλήρωσε ο Γιάννης Κωνσταντέλιας . Ο νεαρός Έλληνας μέσος «μεγάλωσε», ωρίμασε και ήταν κομβικός και πρωταγωνιστής για την ομάδα του Ράζβαν Λουτσέσκου . Με 55 συμμετοχές, 14 γκολ και 9 ασίστ, ο Mr.Breeze κέρδισε μία ξεχωριστή θέση στην καρδιά όλων των ποδοσφαιρόφιλων της χώρας, με το μέλλον να προμηνύεται λαμπρό».

 

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς