26.7 C
Athens

Γιαννακόπουλος: Σήμερα θα είναι ο τελευταίος αγώνας για 2 από τους 3 διαιτητές, είμαι βέβαιος ότι θα είναι ακριβοδίκαιοι

Σε νέα του ανάρτηση το πρωί της Τετάρτης λίγες ώρες πριν το κρίσιμο Game 4 ο ισχυρός άνδρας των Πρασίνων, Δημήτρης Γιαννακόπουλος, έκανε την πρόβλεψη πως ο Παναθηναϊκός θα ανατρέψει την κατάσταση στους τελικούς του πρωταθλήματος κάνοντας το 3-2 μετά το προβάδισμα του Ολυμπιακού με 2-0 και τη μείωση του «τριφυλλιού» την περασμένη Δευτέρα.

Συγκεκριμένα ο «dpg7000» θύμισε πως η ομάδα του έφτασε από την 17η θέση στην κορυφή της Euroleague και… φαντασιώνεται ανάλογη ανατροπή και στους φετινούς τελικούς.

Ο Δ. Γιαννακόπουλος προβλέπει ανατροπή και… 3-2 στους τελικούς της Basket League (pic)

Ωστόσο, δεν έμεινε εκεί και μίλησε και για το αγαπημένο του θέμα (των ημερών): τη διαιτησία. Συγκεκριμένα τόνισε πως βάσει του νέου ορίου ηλικίας για τους διαιτητές στην ΕΟΚ σήμερα θα είναι το τελευταίο παιχνίδι που θα σφυρίξουν οι Παπαπέτρου και Θεονάς, εκφράζοντας την πεποίθησή του πως θα είναι ακριβοδίκαιοι.

«Ή εμείς ή κανείς»: Η ΚΑΕ ΠΑΟ ζητά νέα κλήρωση διαιτητών και συνεχίζει να ψάχνει τρόπους για να τινάξει το πρωτάθλημα στον αέρα

Αναλυτικά ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος έγραψε:

«Οι δύο από τους τρεις διαιτητές του σημερινού αγώνα ενώ ήταν να σταματήσουν πέρυσι λόγω ηλικίας, κατάφεραν και σφυρίζουν φέτος μετά την αλλαγή της ΕΟΚ στο όριο ηλικίας. Άρα τελικά σήμερα είναι ο τελευταίος τους αγώνας που θα σφυρίξουν. Είμαι βέβαιος ότι θα είναι ακριβοδίκαιοι. Ας κερδίσει ο καλύτερος».

 

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς