26.7 C
Athens

Ο Δ. Γιαννακόπουλος προβλέπει ανατροπή και… 3-2 στους τελικούς της Basket League (pic)

Η ΚΑΕ Ολυμπιακός με μία δυναμική ανακοίνωση το βράδυ της Τρίτης (11/6) απάντησε σε Παναθηναϊκό και Γιαννακόπουλο που με τη στάση τους προσπαθούν να τινάξουν το φετινό πρωτάθλημα στον «αέρα» υπό τον φόβο να καταλήξει ένα ακόμη νταμπλ -το τρίτο σερί- στα χέρια του Ολυμπιακού ενόψει του Game 4 της Τετάρτης (12/6, 21:15).

Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος δεν άφησε ασχολίαστη αυτή την ανακοίνωση και απάντησε μέσα από τον λογαριασμό «dpg7000» στο αγαπημένο του Instagram και απευθυνόμενος στους Προέδρους του Ολυμπιακού με την ατάκα «τόσο πολύ με φοβάστε;» υπογράμμισε ότι δεν θα δίνει τον λόγο σε κανέναν για το πού θα πηγαίνει, με αφορμή την πρόθεσή του να βρεθεί στο Game 4 του ΣΕΦ.

Γιαννακόπουλος: Δεν σας πέφτει λόγος πού θα πηγαίνω, τόσο πολύ με φοβάστε;

Σε νέα του ανάρτηση το πρωί της Τετάρτης λίγες ώρες πριν το κρίσιμο Game 4 ο ισχυρός άνδρας των Πρασίνων έκανε την πρόβλεψη πως ο Παναθηναϊκός θα ανατρέψει την κατάσταση στους τελικούς του πρωταθλήματος κάνοντας το 3-2 μετά το προβάδισμα του Ολυμπιακού με 2-0 και τη μείωση του «τριφυλλιού» την περασμένη Δευτέρα.

Συγκεκριμένα ο «dpg7000» θύμισε πως η ομάδα του έφτασε από την 17η θέση στην κορυφή της Euroleague και… φαντασιώνεται ανάλογη ανατροπή και στους φετινούς τελικούς.

Δείτε τι ανέβασε με την ατάκα:

«Όλοι μας έχουμε φαντασιώσεις. Απλά οι δικές μου τυχαίνει να είναι λίγο πιο… τσιμπημένες από των περισσοτέρων».

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς