Ολυμπιακός: Οργανωμένο σχέδιο πρόκλησης, η ΚΑΕ ΠΑΟ και ο Δ. Γιαννακόπουλος θα λάβουν την απάντηση που πρέπει εντός παρκέ

Με μια δυναμική ανακοίνωση, η ΚΑΕ Ολυμπιακός ξεμπροστιάζει τις πραγματικές προθέσεις των Πρασίνων, τονίζοντας μεταξύ άλλων πως «δεν εμπιστεύονται την ομάδα τους και επιστρατεύουν πλέον κάθε θεμιτό και αθέμιτο μέσο για να πετύχουν τον στόχο τους»

Η ΚΑΕ Ολυμπιακός απάντησε σε Παναθηναϊκό και Γιαννακόπουλο που με τη στάση τους προσπαθούν να τινάξουν το φετινό πρωτάθλημα στον «αέρα» υπό τον φόβο να καταλήξει ένα ακόμη νταμπλ -το τρίτο σερί- στα χέρια του Ολυμπιακού ενόψει του Game 4 της Τετάρτης (12/6, 21:15).

Άμεση και δυναμική ήταν η απάντηση της ερυθρόλευκης ΚΑΕ στην ΚΑΕ Παναθηναϊκός και τον Δημήτρη Γιαννακόπουλου λίγες ώρες πριν τον κρίσιμο τέταρτο τελικό της Basket League που ίσως κρίνει τον τίτλο του πρωταθλητή Ελλάδας, με τον Ολυμπιακό να θέλει να κατακτήσει τον τρίτο σερί του τίτλο.

Συγκεκριμένα η ΚΑΕ Ολυμπιακός ξεμπροστιάζει τις πραγματικές προθέσεις των Πρασίνων, τονίζοντας μεταξύ άλλων πως «δεν εμπιστεύονται την ομάδα τους και επιστρατεύουν πλέον κάθε θεμιτό και αθέμιτο μέσο για να πετύχουν τον στόχο τους», ενώ καταλήγουν με την ατάκα πως θα λάβουν την απάντηση που φοβούνται και περιμένουν αποκλειστικά εντός παρκέ το βράδυ της Τετάρτης.

Όλα αυτά λίγη ώρα μετά το αίτημα της ΚΑΕ Παναθηναϊκός για νέα κλήρωση διαιτητών για τον τέταρτο τελικό σε μία κίνηση που δεν είναι τίποτε άλλο παρά μια ακόμη πρόφαση, πίσω από την οποία κρύβεται ο πραγματικός στόχος των Πρασίνων: να τινάξουν στον αέρα ένα πρωτάθλημα που είναι πολύ πιθανό να καταλήξει αύριο (12/6) στον Ολυμπιακό.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΚΑΕ Ολυμπιακός:

«Ενόψει του αυριανού τέταρτου τελικού του πρωταθλήματος είναι σαφές πλέον πως βρισκόμαστε αντιμέτωποι με ένα οργανωμένο σχέδιο πρόκλησης και αποπροσανατολισμού της ομάδας μας, των αθλητών και των φιλάθλων μας με την προαναγγελθείσα παρουσία του ιδιοκτήτη της ΚΑΕ Παναθηναϊκός στο Σ.Ε.Φ. και την προκλητική ανακοίνωσή τους που είδε νωρίτερα το φως της δημοσιότητας.

Είναι σαφές ότι δεν έχουν εμπιστοσύνη στην ομάδα τους και επιστρατεύουν πλέον κάθε θεμιτό και αθέμιτο μέσο για να πετύχουν πάση θυσία τον στόχο τους.

Πώς αλλιώς να εξηγήσεις την παρουσία στο γήπεδο της ομάδας μας, στον πλέον κρίσιμο τελικό, ενός ανθρώπου που δεν δίνει το παρών στους τελικούς που διεξάγονται στην έδρα της ομάδας του;

KAE ΠΑΟ: «Δεν θα ανεχθούμε να συμβεί το παραμικρό στο ΣΕΦ, ο ΟΣΦΠ απολαμβάνει υποδειγματική φιλοξενία στο ΟΑΚΑ»

Πώς αλλιώς να εξηγήσεις τις υποκριτικές “νουθεσίες” της αντίπαλης Κ.Α.Ε. για τη «διασφάλιση της ομαλής διεξαγωγής του αγώνα», όταν πριν από λίγες ημέρες ο ίδιος ο Δημήτριος Γιαννακόπουλος καθύβρισε με το γνωστό χυδαίο ύφος του την Κυβέρνηση, τις αθλητικές αρχές και τους διαιτητές των αγώνων, υποκινώντας ρητά και ξεκάθαρα τη βία που υποκριτικά τώρα φέρεται να καταδικάζει;

Η ΚΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ και η Διοίκησή της δεν δέχονται υποδείξεις από αυτούς τους ανθρώπους. Έχουν αποδείξει στην πράξη τις αρχές και το όραμα που πρεσβεύουν και πράττουν πάντοτε αυτά που τους αναλογούν για την ομαλή διεξαγωγή των αγώνων, παρ’ όλες τις προκλήσεις.

Για την προστασία του αθλήματος από τις παραβατικές και αντιαθλητικές συμπεριφορές του Δημητρίου Γιαννακόπουλου, η ΚΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ έχει προσφύγει σε όλες τις δικαστικές και θεσμικές αρχές, ζητώντας την εφαρμογή του Νόμου.

Καλούμε τις χιλιάδες των φιλάθλων μας να μην απαντήσουν στις προκλήσεις που είναι βέβαιο και προσχεδιασμένο ότι θα αντιμετωπίσουμε. ΜΟΝΟ με τη ΦΩΝΗ, το ΠΑΘΟΣ και την ΑΓΑΠΗ μας θα σπρώξουμε την ομάδα μας στη δίκαιη κατάκτηση του πρωταθλήματος.

Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός και ο Δημήτριος Γιαννακόπουλος θα λάβουν έτσι, αποκλειστικά εντός του αγωνιστικού χώρου, την απάντηση που φοβούνται και περιμένουν».

«Ή εμείς ή κανείς»: Η ΚΑΕ ΠΑΟ ζητά νέα κλήρωση διαιτητών και συνεχίζει να ψάχνει τρόπους για να τινάξει το πρωτάθλημα στον αέρα

 

BEST OF SPORTS VIDEOS

ΑΘΛΟΣ HEADLINES

Ολυμπιακός – Περιστέρι 79-74: Ο Πετρούσεφ βγήκε μπροστά και έστειλε τους Ερυθρόλευκους στον τελικό

Το αξιόμαχο Περιστέρι έβαλε δύσκολα στον Ολυμπιακό, όμως οι Ερυθρόλευκοι με πρώτο σκόρερ τον Βεζένκοφ και τον Πετρούσεφ να βγαίνει μπροστά στα κρίσιμα, πήραν τη νίκη και προκρίθηκαν στον τελικό του Super Cup

Γιαζίτζι: Έκανε σπουδαία πράγματα ο Ολυμπιακός, ήδη νιώθω σαν στο σπίτι μου

Ο Γιουσούφ Γιαζίτζι ανακοινώθηκε από τον Ολυμπιακό και τίθεται...

Ο Ολυμπιακός ανακοίνωσε τον Γιαζίτζι

Ο Ολυμπιακός επισημοποίησε τη συμφωνία με τον Τούρκο επιτελικό μέσο, Γιουσούφ Γιαζίτζι, ο οποίος τίθεται στη διάθεση του Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ

Παναθηναϊκός – Άρης 81-68: Εύκολη πρόκριση κόντρα στους ελλιπέστατους Κίτρινους

Η διαφορά ποιότητας μεταξύ Παναθηναϊκού και Άρη είναι έτσι...

Μπολόνια – Αταλάντα 1-1: O Σάμαρτζιτς έδωσε τον βαθμό στο 90′ κόντρα στην ομάδα του Ιταλιάνο

Η Μπολόνια κρατούσε μια μεγάλη νίκη στα χέρια της...

Κονελιάνο – Μιλάνο 3-2: Βασίλισσα στη Ρώμη με 7ο σερί Super Cup, έζησε μοναδική εμπειρία η Κωνσταντινίδου

Μοναδικά παράσταση μπροστά σε 10.300 (ρεκόρ προσέλευσης) φίλους του...