32.2 C
Athens

ΠΑΟΚ βόλεϊ: Ενίσχυση στη διαγώνιο με τη Μάρτα Ντρπα

Στη Μάρτα Ντρπα θα στηριχθεί ο ΠΑΟΚ τη σεζόν 2024/25, με τον ασπρόμαυρο Ερασιτέχνη να ανακοινώνει την απόκτηση της πολύπειρης 35χρονης διαγώνιας.

Η Σέρβα έχει σημαντική εμπειρία πρωταθλητισμού και αυτό επιβεβαιώνεται και από την περυσινή παρουσία της στην Προμετέι όπου κατέκτησε πρωτάθλημα και Κύπελλο ενώ αγωνίστηκε και στο CEV Champions League.

Η ανακοίνωση του ΑΣ ΠΑΟΚ: «Ο ΠΑΟΚ, και το τμήμα Βόλεϊ γυναικών, ανακοινώνουν την έναρξη συνεργασίας με την αθλήτρια, Μάρτα Ντρπα, για την αγωνιστική περίοδο 2024-2025.

Γεννημένη στην Σερβία στις 20/04/1989, η Μάρτα Ντρπα αγωνίζεται ως διαγώνιος και έχει ύψος 192cm.

Ξεκίνησε την καριέρα της, επαγγελματικά, από την σεζόν 2005-06, παίζοντας για λογαριασμό του Ερυθρού Αστέρα. Στην ομάδα του Βελιγραδίου παρέμεινε συνολικά για τρεις αγωνιστικές σεζόν, φεύγοντας το 2008. Στην τριετία αυτή, η Μάρτα Ντρπα αποκόμισε εμπειρίες πρωταθλητισμού, αλλά και συμμετοχές στις ευρωπαϊκές διασυλλογικές διοργανώσεις της CEV.

Τη σεζόν 2009-10 αγωνίστηκε στην Ελβετία, με την φανέλα της Βολέρο, με την οποία κατέκτησε το εγχώριο «τρεμπλ» (Πρωτάθλημα, Κύπελλο, Σούπερ Καπ). Στην μετέπειτα πορεία της, επέστρεψε στο πρωτάθλημα της Σερβίας, παίζοντας για τις Ζελέζνιτσαρ και ΖΟΚ Σπαρτάκ.

Τη σεζόν 2015-16, αγωνίστηκε στο πρώτο μισό στην ιταλική, Βιτσέντζα, για να συνεχίσει στο δεύτερο μισό, στην Ρουμανία και την Τάργκοβιστε, με την οποία κατέκτησε το κύπελλο.

Στη συνέχεια ακολούθησε μία τριετία (2016-19) στην γερμανική, Μπουντεσλίγκα, παίζοντας με την φανέλα της Πότσνταμ.

Τη σεζόν 2019-20 αγωνίστηκε στην Ρωσία, για λογαριασμό της Κάρσογιακ, ενώ την επόμενη τριετία (2020-2023) αγωνίστηκε στην Ουγγαρία με την φανέλα της Ροπλάμπντα.

Η προηγούμενη αγωνιστική σεζόν (2023-24) «έσπασε» σε δύο ομάδες, ξεκινώντας από την Μακάμπι Χάιφα, από το Ισραήλ, όπου και κατέκτησε το κυπέλλο, και συνεχίστηκε στην ουκρανική, Προμετέι, με την οποία κατέκτησε το «νταμπλ», ενώ αγωνίστηκε και στο CEV Champions League.

Για την έναρξη συνεργασίας με τον ΠΑΟΚ, η Μάρτα Ντρπα, δήλωσε στην επίσημη ιστοσελίδα του Συλλόγου, acpaok.gr:

«Είμαι πολύ ενθουσιασμένη και έχω μεγάλη διάθεση να παίξω σε μία από τις μεγαλύτερες ομάδες στην Ελλάδα. Όλοι θα δώσουμε το 100% μας, ώστε η ομάδα να πετύχει τους στόχους της».

Καλώς ήρθες στον ΠΑΟΚ, Μάρτα!»

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς