31.6 C
Athens

Ισραηλινό ρεπορτάζ συνδέει τον Λορέντζο Μπράουν με τον Ολυμπιακό

Το μέλλον του Λορέντζο Μπράουν στη Μακάμπι Τελ Αβίβ είναι αβέβαιο και μένει να φανεί ποια θα είναι η απόφαση του Αμερικανού (με ισπανικό διαβατήριο) γκαρντ ενόψει της επόμενης μέρας του στην Ευρώπη και τη Euroleague.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ του ισραηλινού Μέσου «Israel Hayom» ο Μπράουν βρίσκεται στο στόχαστρο του Ολυμπιακού ενόψει της επόμενης σεζόν, με τους Ερυθρόλευκους να ψάχνονται για την ενίσχυσή τους στα γκαρντ.

Όπως αναφέρουν οι Ισραηλινοί το τελευταίο διάστημα ο Λορέντζο Μπράουν βρισκόταν σε συζητήσεις με τη Ρεάλ Μαδρίτης δίχως όμως οι δύο πλευρές να φτάσουν σε συμφωνία.

Ο Ολυμπιακός από τη μεριά του, όπως γράφουν στο Ισραήλ, μπήκε πρόσφατα στην εξίσωση για την απόκτηση του διεθνή με την εθνική Ισπανίας γκαρντ, το μέλλον του οποίου στη Μακάμπι είναι αβέβαιο.

Τη σεζόν που μας πέρασε ο Μπράουν μέτρησε κατά μέσο όρο 13,2 πόντους, 2,8 ριμπάουντ και 6,1 ασίστ κατά μέσο όρο ανά παιχνίδι στην Ευρωλίγκα μέχρι τα playoffs με τη φανέλα της Μακάμπι όπου αποκλείστηκε από τον Παναθηναϊκό σε πέμπτο παιχνίδι.

 

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς