33.5 C
Athens

ΕΟΚ για Τεντόγλου: «Αθλητής-φαινόμενο και πρότυπο ήθους και συμπεριφοράς, συγχαρητήρια»

Ο υπερπρωταθλητής που ακούει στο όνομα Μίλτος Τεντόγλου έβαλε ακόμα ένα χρυσό μετάλλιο στην πλούσια συλλογή του με βασιλική εμφάνιση στη Ρώμη και ιστορικά άλματα, τα κορυφαία στην καριέρα του πριν από το μεγάλο ραντεβού στο Παρίσι.

Τα νέα του ιστορικά επιτεύγματα και φυσικά το χρυσό μετάλλιο στο στήθος για δεύτερη σερί χρονιά σε ευρωπαϊκό πρωτάθλημα ανοιχτού στίβου έκαναν όλη την Ελλάδα υπερήφανη για χάρη του, με την ΕΟΚ  μέσω ανάρτησης στα social media να συγχαίρει τον Έλληνα θρύλο του μήκους κάνοντας λόγο για αθλητή-φαινόμενο και πρότυπο ήθους και συμπεριφοράς.

Παρεμπιπτόντως, προκαλεί εντύπωση το γεγονός πως ακόμα δεν έχει υπάρξει η παραμικρή αντίδραση από πλευράς Ομοσπονδίας για την αδιανόητη επίθεση του Δημήτρη Γιαννακόπουλου στη Βάσω Τσαρούχα και όχι μόνο, σε σημείο που πολλοί πίστεψαν ότι το γραφείο Τύπου έχει πάει από τώρα… διακοπές.

Συγκεκριμένα, η ΕΟΚ έγραψε:

«Η ΕΟΚ, το ΔΣ και ο πρόεδρος Βαγγέλης Λιόλιος συγχαίρουν θερμά τον Μίλτο Τεντόγλου, έναν αθλητή-φαινόμενο και πρότυπο ήθους και συμπεριφοράς, για την κατάκτηση του χρυσού μεταλλίου στο Πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα».

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς