32.5 C
Athens

Ο Μουρίνιο αποκάλυψε πως ο Ράφα Σίλβα βρίσκεται κοντά στη Γαλατάσαραϊ

Ο Ζοζέ Μουρίνιο έκανε τις προβλέψεις του για το Euro 2024, μίλησε με τα καλύτερα λόγια για την εθνική Πορτογαλίας και αποκάλυψε πως ο Ράφα Σίλβα βρίσκεται κοντά στη Γαλατάσαραϊ.

Ο νέος προπονητής της Φενέρμπαχτσε έβαλε τη χώρα του στα φαβορί και αποθέωσε το ρόστερ της, ενώ για την Ιταλία που θα προσπαθήσει να υπερασπιστεί τον τίτλο της δεν έχει και την καλύτερη άποψη.

Επιπλέον από τα φαβορί του για την κατάκτηση του τροπαίου δεν λείπουν Αγγλία και Γαλλία, ενώ επίσης καλή πορεία περιμένει από τις Γερμανία και Ισπανία.

Δεν έμεινε όμως μόνο εκεί, αφού όταν ρωτήθηκε αν θέλει τον Ράφα Σίλβα στη Φενέρμπαχτσε αυτός απάντησε πως πρόκειται για έναν εξαιρετικό παίκτη, ο οποίος βρίσκεται όμως κοντά στη Γαλατάσαραϊ.

«Ο Ράφα Σίλβα στη Φενέρμπαχτσε; Είναι σπουδαίος παίκτης, αλλά άκουσα ότι είναι κοντά στο να πάει στη Γαλατάσαραϊ», ήταν η χαρακτηριστική του ατάκα για τον 31χρονο μεσοεπιθετικό που αποχώρησε μετά από 8 χρόνια με την Μπενφίκα, με τη φανέλα της οποίας κατέγραψε 326 συμμετοχές με απολογισμό 94 τέρματα και 76 ασίστ.

Αναλυτικά:

«Εάν η Πορτογαλία είχε δύο ομάδες, η δεύτερη θα ήταν επίσης υποψήφιο για να κατακτήσει το Euro.

Νομίζω ότι οι περισσότεροι έχουν την ίδια σκέψη με εμένα. Θα έλεγα τις Πορτογαλία, Αγγλία και Γαλλία και σε δεύτερη μοίρα τις Γερμανία και Ισπανία.

Η Ιταλία ως πρωταθλήτρια Ευρώπης; Δεν το πιστεύω. Δεν είναι μία πολύ ταλαντούχα γενιά και δεν πιστεύω ότι θα κερδίσει πάλι τον τίτλο»

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς