32.5 C
Athens

Η Μάντσεστερ Σίτι έδεσε τον Ορτέγκα μέχρι το 2026

Τη συνεργασία του με τη Μάντσεστερ Σίτι επέκτεινε ο Στέφαν Ορτέγκα, ο οποίος υπέγραψε συμβόλαιο μέχρι το 2026.

Ο Γερμανός τερματοφύλακας επιβραβεύτηκε για τις εξαιρετικές του εμφανίσεις κάτω από την εστία όποτε χρειάστηκε και έτσι θα φοράει τη φανέλα των πρωταθλητών Αγγλίας για ακόμη δύο χρόνια.


Ο 31χρονος γκολκίπερ που τη φετινή σεζόν πραγματοποίησε 20 εμφανίσεις κρατώντας το μηδέν σε 8 από αυτές, αποθέωσε στις πρώτες του δηλώσεις μετά την ανανέωση του συμβολαίου του τον Πεπ Γκουαρδιόλα.

Αναλυτικά:

«Πέρασαν δύο χρόνια από τότε που υπέγραψα για πρώτη φορά στην Σίτι και αυτό που συνέβη την περασμένη διετία ήταν κάτι το εκπληκτικό.

Ως άτομο, είμαι εντελώς διαφορετικό από εκείνο που ήμουν πριν από δυο χρόνια και αυτό σημαίνει πολλά για μένα. Ο στόχος μου είναι να είμαι το νούμερο ένα.

Ο Γκουαρδιόλα σού ανοίγει τα μάτια όσον αφορά στο ποδόσφαιρο.

Κερδίσαμε πάρα πολλά τρόπαια σε αυτό το διάστημα, πέρυσι κάναμε το τρεμπλ. Από τότε που είμαι εδώ έχουμε σπάσει κάθε ρεκόρ, συνεπώς είναι ωραίο να είμαι μέρος αυτού του ξεχωριστού γκρουπ.

Πριν ενταχθώ στην ομάδα είχα έναν μικρό φόβο για τους παίκτες και το προπονητικό επιτελείο. Όμως από την πρώτη ημέρα που έρχεσαι εδώ, είσαι ευτυχισμένος επειδή είναι όλοι τους τόσο φιλόξενοι. Όλοι προσπαθούν να σε βοηθήσουν, και οι παίκτες επίσης».

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς